Nike Barcelona Uitshirt 2021-2022

nike barcelona uitshirt 2021-2022Scoor hier het Nike Barcelona uitshirt 2021-2022 voor een nieuw voetbalseizoen! Wil jij meer info over de club uit Catalonië? Klik op de Wiki link: FC Barcelona. Wil je een iets kleinere maat? Ga dan naar het Nike Barcelona paars shirt uit kids 2021-2022.

direct bestellen vsd

  • Shop direct bij Voetbalshop.nl
  • Fútbol Club Barcelona
  • Beschikbaar in: x boys tot XXXL

Je vindt dit voetbalshirt overal ter wereld en wordt gedragen in Azië tot Oceanië. Ga dus voor de shirt om heerlijk te trainen of om de wedstrijden te bekijken. Ben jij een FIFA koning dan hoort daar wel een passend voetbalshirt bij. Kies je voor een compleet tenue? Doe in de winkelwagen ook nog de Barcelona voetbalsokken uit 2019-2020 en Barcelona voetbalbroekje uit 2019-2020. Fútbol Club Barcelona gaat natuurlijk weer strijden om alle prijzen en daarom kunnen we lang genieten van deze kleding :).

Nike Barcelona Uitshirt 2021-2022

We hebben in de store een AeroSwift en normale variant van het Barcelona shirt uit paars 2021/22. Een groot verschil is de prijs en dat scheelt veel. Het enige verschil is dubbel gebreide garen of enkel gebreide. De ventilatie van het Vapor voetbalshirt zorgt voor een fris gevoel. Wat doet deze technologie? Het shirt voelt dan lichter aan maar ook comfortabeler. Wanneer je een bestelling gaat afronden kun je al het extra’s op het voetbalshirt krijgen. Zoals een bedrukking of logo’s van La Liga.

FC Barcelona gaat wederom tot het einde meedoen om de prijzen – Kenners

Je shirt kan dus worden bedrukt met naam. Een bedrukking heeft dezelfde kleur als de Nike accenten. Welke spelers zien we veel? Uiteraard Messi maar ook Frenkie, Memphis, Sergio Busquets, Gerard Piqué en ook zelfs nog Iniesta (al speelt hij niet meer bij Barca). Wat een baas was dat ook! Misschien wordt de nieuwe held van Frenkie de Jong. Je kan het shirt morgen al ontvangen en dus deze week al dragen op de training :).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *