Home » Brazilie » Nike Brazilie Shirt 2018-2019

Nike Brazilie Shirt 2018-2019

nike brazilie shirt 2018-2019Voor de kanaries het Nike Brazilie shirt 2018-2019 te verkrijgen. Sterren uit het team met Gabriel Jesus, Neymar Jr en Coutinho. Het Brazilië thuisshirt 2018/19 erg populair maar dat kan je wel verwachten. Uiteraard in het geel met groene accenten. Nog even wachten en dan is de aftrap van de Copa America 2019. Als je een speler achterop zou moeten bedrukken, welke zou dat dan worden?

  • Brazilië voetbalkleding
  • Seizoen: WK voetbal 2018 & Copa 2019
  • Gratis thuisbezorgd

Het Nike Brazilie shirt 2018-2019 is zo populair omdat Brazilië altijd grote voetballers in het nationale team heeft. Shop hierboven direct het nieuwste Brazilië voetbalshirt.

Het Nike Brazilie shirt 2018-2019 uiteraard in het geel met groen te vinden in onze shop. Het WK voetbal 2014 werd georganiseerd door Brazilië. Brazilië mocht dus automatisch deelnemen maar kreeg tijdens het WK in eigen land een aardige klap te verduren. In de halve finale moeste Brazilië aantreden tegen Duitsland. Het was het begin van de grootste nederlaag ooit voor Brazilië, ze verloren met maar liefst 1-7. De wedstrijd om de derde plek ging met 1-3 verloren tegen het Nederlands Elftal. De oud-speler met de meeste interlands is nog altijd Cafu. Topscoorder aller tijden is Pele. Het blijft altijd genieten om de technisch hoogbegaafde spelers van Brazilië aan het werk te zien. Kortom teveel redenen om het Brazilië thuisshirt 2018-19 aan te schaffen. In de fanshop ook de prijzen van het Nike Brazilië shirt kids.

direct bestellen vsd

Nike Brazilie Shirt 2018-2019

Het Brazilië thuisshirt 2018-19 is zoals we alle jaren kennen geel. De Brazilië shirts met Neymar Jr., Coutinho en Hulk en de gehele Brazilië selectie zijn zeer populair wereldwijd. Vooral Neymar is een voorbeeld voor alle jonge voetballers. Het is ook een reden waarom het voetbal in Brazilië zo erg leeft. Een Brazilië shirt 2018-2019 is ontworpen door Nike. Het Brazilië voetbalshirt is daarom Dri-fit ontworpen wat wil zeggen dat het fris en droog aanvoelt. De Mesh-gaatjes aan de zijkant van het voetbalshirt zorgen hiervoor. Brazilië is ook nog eens het succesvolste land qua prijzen. Het land heeft als enige langs meegedaan in alle eindrondes. De goddelijke kanaries zijn in totaal vijf keer wereldkampioen geworden. Acht keer hebben ze de Copa America in de wacht gesleept en ze zijn ook nog eens vier keer winnaar van de Confederations Cup geworden.

Brazilië voetbalshirt geel, groen 2018/19

Het Nike Brazilië voetbalshirt 2018/19 heeft boven het Brazilië logo vijf sterren. Het is niet voor niks dat Brazilië ook wel de goddelijke kanaries wordt genoemd. De sterren staan voor de WK’s die het land heeft gewonnen. De kraag en kringen om de mouwen hebben dezelfde groene kleur als het Nike logo. Het is een prachtig Slim-fit voetbalshirt die weer in alle maten te koop is. Bij Voetbalshirtsdirect.nl hebben we vergelijkbare producten zoals een Brazilië uitshirt 2018-2019, Brazilië trainingspak en trainingsjack. De aanbieders hebben we voor je geselecteerd. Twijfel je nog kijk gerust even verder op de site of bezoek onze Facebookpagina.

  • Voetballand: Brazilie
  • Braziliaans voetbalelftal
  • Wereldkampioen: x5
  • Copa America: x8
  • Confederations Cup: x4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *