Nike Brazilie Shirt Kids

nike brazilie shirt kidsSpeciaal voor junioren en kinderen hebben we het Nike Brazilie shirt kids en het Nike Brazilie shirt 2019-2020 voor senioren in onze Brazilië voetbal fanshop. Eerst staat de Copa America 2019 op het programma en oefenwedstrijden. Wil jij net als Neymar Jr. en Coutinho het gele met groene voetbalshirt?

  • Brazilië voetbalkleding
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: WK voetbal 2018 en Copa 2019
  • Nike Voetbalkleding!
  • Sterspeler: Neymar Jr.

Het Nike Brazilie shirt kids te verkrijgen in de maten 122 tot 164 is een prachtig voetbalshirt in aanloop naar het WK voetbal 2018. In de toekomst hebben we naar het Brazilie thuisshirt 2018-2019 ook het Nike Brazilie trainingspak.

direct bestellen vsd

Het Nike Brazilie shirt kids die voluit Nike Brazilie thuisshirt 2018-2019 kids is zoals je kunt zien een ontwerp van Nike. Nike voetbalkleding staat al jaren aan de top als het gaat om voetbal. Nike ontwerp de voetbalshirts op een speciale manier met het bekende Dri-FIT. Het Brazilië tenue 2018/2019 voelt altijd fris en comfortabel aan en het blijft droog zoals de technologie bijna zegt. Het Brazilië shirt bedrukken? Natuurlijk kan bijvoorbeeld een Neymar shirt, Coutinho shirt of een andere held worden gecreëerd. De kosten voor een bedrukking gaan vanaf €14,99 met een nummer aan de voorkant en achterkant en uiteraard een naam. Bekijk in de shop ook merchandise zoals sjaals en vlaggen

Nike Brazilie Shirt Kids 2018/19

Het Brazilië thuisshirt kids 2018/19 uiteraard in de kanarie gele kleur zoals we het voetbalshirt al jaren zien. Brasil is al jaren een grote speler op de diverse hoofdtoernooien. Een prachtige Nike voetbalshirt mag dan natuurlijk niet ontbreken. De groene accenten op het voetbalshirt zien we vooral terug bij het Nike logo en de Nike strepen aan de zijkant. De andere accenten vinden we terug in de kraag. Het Nike Brazilie shirt kids is een prachtig voetbalshirt om te dragen tijdens de training of in je vrije tijd. Het Braziliaanse nationale team is al in volle gang met de kwalificatie Wereldkampioenschap voetbal 2022. Bekijk in de tabel hierboven waar je het Brazilie thuisshirt kids 2018-2020 voor de beste prijs kunt krijgen.

  • Braziliaanse nationale team
  • Wereldkampioenschap voetbal
  • Junioren, kids, kind en mini
  • Kleuren: geel en groen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.