Nike Brazilie Tenue 2018-2019

nike brazilie tenue 2018-2019Een geel thuisshirt, blauw short en witte kousen vormen het Nike Brazilie tenue 2018-2019 in onze Brazilie voetbal fanshop. Net als Neymar Jr., Coutinho en Jesus een thuistenue 2018/19? Bedruk het tenue om klaar te zijn voor de Copa America 2019. Een kids tenue bekijk eens het Nike Brazilie tenue kids.

  • Prijs vanaf €59.99
  • In: junior, senior, kind en kids
  • Seizoen: WK voetbal 2018 – Copa 2019
  • Sterspeler: Neymar Jr. en Coutinho
  • Brazilië kleding

Het Brazilie voetbaltenue is ieder jaar weer immens populair mede dankzij het prachtige spel van Neymar Jr. Klik hierboven dus snel door naar de goedkoopste aanbieder!

Het Nike Brazilie tenue 2018-2019 in ontworpen in de geheel gele thuiskleuren zoals we dat kennen van Brazilië. Tenues landen zijn ontwikkeld in samenspraak met Nike en de accenten zijn groen. Wanneer je het Nike logo ziet weet je dat je goed zit als het gaat om de kwaliteit. Het Brazilie voetbaltenue bestaat uiteraard uit het Nike Brazilie shirt 2019-2020, het Brasil thuis short en de Brazilie thuiskousen. Het logo van het Braziliaans voetbalelftal uiteraard op de linkerborst. Liever een tenue voor kids bekijk hieronder het Brazilie tenue kids. Tenues in de store, net zoals het de rest van de Brazilië voetbalkleding kunnen worden besteld bij www.voetbalshirtsdirect.nl.

direct bestellen vsd

Nike Brazilie Tenue 2018-2019

Het Brazilie tenue 2018-2019 ontworpen voor de thuiswedstrijden in de diverse hoofdtoernooien die gaan volgen. Het voetbalbroekje heeft hetzelfde nationale team logo en Nike logo als het Brazilië thuisshirt. Sinds 2016 heeft Nike gekozen voor een streep aan de zijkant van het complete voetbaltenue. De voetbalkousen zijn in de kleur wit en dus in contrast met de rest van het Brazilië tenue. Het voetbed van de voetbalkousen zijn ergonomisch ontworpen door Nike. Het Nike Brazilie tenue 2018-2019 zal voor het eerst worden getoond op het Copa América 2019. Brazilie tenues zal tevens te zien zijn tijdens de kwalificatie WK voetbal 2022.

Je hebt nu dus een tenue voor jong en oud met een normale pasvorm. De Dri-Fit technologie van Nike zorgt voor een comfortabel gevoel ook tijdens de warme dagen. Het vocht wordt naar de buitenste lagen afgevoerd en zorgt voor het comfort. Een prachtig tenue die ideaal kan worden gebruikt tijdens het sporten of trainen. Maak dus vandaag nog je Brazilië fan collectie compleet met het fenomenale Nike Brazilie tenue 2018-2019. Volg ons via de sociale kanalen en blijf op de hoogte van de nieuwste voetbaltenues en voetbalkleding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.