Home » Brazilie » Nike Brazilie Trainingspak

Nike Brazilie Trainingspak

nike brazilie trainingspakHet Nike Brazilie trainingspak kan zelf worden samengesteld bij onze aanbieders. In onze Brazilie voetbal fanshop hebben we bijvoorbeeld ook het Nike Brazilie shirt 2016-2017 en het prachtige blauwe Brazilie shirt uit 2016-2017 in kids en senioren.

bestel nu
Prijs vanaf €79.99 trainingsjack
Beschikbaar in: senioren
Seizoen: WK voetbal 2018
Partners: Voetbalshop
Gratis thuisbezorgd!
Nike voetbalkleding
Brazilië Accessoires: Brazilië artikelen

Het Nike Brazilie trainingspak is naast het Brazilie thuisshirt 2016-2017 geweldig populair bij Voetbalshirtsdirect. Het betreft dan ook een uniek trainingspak die door de sterspelers van Brazilië gedragen zal worden. Voetbal trainingspakken landen gaan we zien tijdens de kwalificatie Wereldkampioenschap voetbal 2018. De prijzen in onderstaande tabel gelden voor het Nike Brazilie trainingsjack.

Vergelijk onze partners | Brazilië Trainingsjack SENIOREN
Partners Bestellen Prijs Verzending Totaal
Voetbalshop.nl bestel nu €79.99 Gratis €79.99

Nike Brazilie Trainingspak

Het Nike Brazilie trainingspak is voorzien van een prachtige kanarie gele Brazilie trainingsjack. Het is natuurlijk ook mogelijk om het Nike Brazilie trainingspak 2016-2018 los te halen en het Brazilie trainingsjack en Brazilie trainingsbroek los te bestellen. De voetbal trainingspakken zijn voorzien van 5 ritsen en 4 zakken. De zakken met ritsen zorgen ervoor dat je waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen. Een ander groot voordeel is de 100% polyester. Je hebt dus een comfortabel Nike Brazilie trainingspak die gedragen zal worden tot 2018. Bekijk ook eens het Nike Brazilie trainingspak kids indien beschikbaar.

Brazilie Trainingspak 2016-2017

Het Brazilie trainingspak 2016-2017 is natuurlijk zoals alle Brazilië voetbalkleding ontworpen door sportgigant Nike. Nike voetbalkleding heeft niet alleen een normale pasvorm maar ook een geweldige uitstraling. Het Brazilie trainingspak bestaat uit het Brazilie trainingsjack en Brazilie trainingsbroek. Het trainingsjack Brazilië is geel met groene accenten en het Brazilie trainingsbroek is blauw met gele accenten. Een compleet Nike Brazilie trainingspak om lekker in de trainen of te bank-hangen. Het logo van Brazilie komt voor op de linkerborst en rechterbovenbeen van het Brazilie trainingspak 2016-2017. Bekijk bij onze aanbieder de mogelijkheden om het trainingspak samen te stellen. Wens je de nieuwste voetbalartikelen volg ons dan via de sociale kanalen.

2 Reacties

  1. Beste mensen,
    Kan ik ook een Brazilie trainingsbroek kopen?
    Groet, Annemieke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *