Nike Brazilie Trainingsshirt

nike brazilie trainingsshirtHet Nike Brazilie trainingsshirt 2024-2025 in onze fanshop. Hieronder kan je ook de nieuwere kleding van het land vinden. We werken langzaam toe naar het WK van 2026.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nike voetbalkleding
  • 100% polyester
  • Sterspeler: Neymar Jr
  • Brazilië voetbalshirts

Deze wordt gebruikt door het Braziliaanse voetbalelftal tijdens de trainingen. We hebben eerder al het Nike Brazilie trainingspak zwart 2022-2023 gezien. Het Brazilie shirt is een beetje te vergelijken met het uitshirt. In aanloop naar het Wereldkampioenschap voetbal staan nog aardig wat wedstrijden op het programma. De Nike strepen over de schouders hebben een iets meer fluor kleur dan het Brasil thuisshirt. Het land logo is natuurlijk ook zichtbaar op het Nike trainingsshirt.

Het goedkope trainingsshirt is te verkrijgen vanaf S tot XL en is een ideaal alternatief voor een voetbalshirt. Een groot voordeel is de prijs. Een voetbalshirt bedrukken? Het is mogelijk om een trainingsshirt te bedrukken met nummer. Nike voetbalkleding is Dri-fit ontwikkeld voor een heerlijk gevoel tijdens de training door de mesh-panelen. In de Brazilie voetbal fanshop. Het Nike trainingsshirt is een goedkoop shirt in plaats van het Brazilie uitshirt 2019-2020..

Nike Brazilie Trainingsshirt

Het Brazilie shirt training 2024-2025 heeft tevens een normale pasvorm en is gemaakt van 100% polyester. Liever een officieel voetbalshirt? Bekijk in de voetbal fanshop naar de nieuwste Brazilië fan artikelen. De populairste producten in de shop zijn bijvoorbeeld het Neymar shirt Brazilië, Douglas Costa shirt Brazilië en Coutinho shirt Brazilië. Het eerste toernooi waar we de sterren aan het werk zien is de Copa America. We zijn benieuwd na een aantal teleurstellingen of Tite het weer op de rit krijgt. Heel veel plezier met het shirt voor de training. Bestel vandaag nog hetzelfde Brazilië shirt training als Neymar Jr.

  • Braziliaanse voetbalelftal
  • Kledingmerk: Nike
  • WK 2026 en Copa 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *