Nike Chelsea Shirt Kids 2019-2020

nike chelsea shirt kids 2019-2020Ga hier voor het Nike Chelsea shirt kids 2019-2020 is weer geheel vernieuwd en blauw zowaar ;). Je ziet ook een uniek patroon wat staat voor het Stamford Bridge. Zoek je maten S tot XXL? Ga dan naar het Chelsea thuisshirt 2019-2020. Wat vind je van het nieuwe voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Chelsea Football Club
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Nike voetbalkleding

Het Nike Chelsea shirt kids 2017-2018 is natuurlijk te verkrijgen vanaf een leeftijd vanaf 1 jaar. Om het je makkelijk te maken, hebben we hier een vergelijking gemaakt van de partners zodat je altijd weet dat je de beste prijs hebt voor je nieuwe Nike Chelsea thuisshirt kids 2017-2018!

??Het shirt is geïnspireerd door Stamford Bridge

Ben je op jonge leeftijd al een fanvan de Premier League en dan met name Chelsea? Dit zijn dan voetbalshirts die zeker in je kast moeten hangen. Je kunt je verzameling aanvullen met het Chelsea trainingspak blauw 2019-2020. Chelsea heeft een oké seizoen achter de rug met vallen en opstaan. We gaan dit shirt zien tijdens de thuiswedstrijden in de Champions League en diverse competities. Al met al zullen we het Chelsea thuisshirt junioren 2019/2020 nog veel gaan zien dit seizoen. Zoals te zien op het plaatje hierboven is het Nike Chelsea shirt kids 2019-2020 uitgekomen in een mooie en opvallende kleur blauw. Dit zijn al sinds jaar en dag de thuiskleuren van de club.

Nike Chelsea Shirt Kids 2019-2020

Het thuisshirt is tevens voorzien van witte accenten om deze wat meer dynamisch te maken. De sponsor Yokohama tyres (banden fabrikant) staat wederom in het midden van het Chelsea shirt. Verder is Nike de producent van het gehele tenue waardoor je de bekende Nike accenten terug ziet op het shirt. Het thuisshirt heeft een mooie hals voor een fijne pasvorm en comfort. Doordat Nike het shirt ontwikkeld heeft, zit de bekende Dri-Fit techniek erin verwerkt. Dit betekent dat het shirt niet plakkerig op je lichaam zal gaan aanvoelen. Je kunt het shirt deze week al dragen op de training en wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd.

  • Chelsea Shop
  • Junior / Kinderen
  • Nike voetbalkleding
  • Dri-FIT technologie
  • Premier League en diverse cups

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *