Nike Chelsea Uitshirt Wit 2019-2020

nike chelsea uitshirt wit 2019-2020Koop hier het Nike Chelsea uitshirt wit 2019-2020. Opvallend maar ook zakelijk voor een voetbalshirt. Bekijk ook eens het trainingspak in de kleur blauw als je toch bezig bent.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Sponsor: Yokohama Tyres
  • Gratis thuisgestuurd
  • Nieuw: Joao Felix

Het is niet zo heel gek dat dit shirt op plek 4 staat van meest verkochte voetbalshirts ter wereld. Als gaat het dan wel over het thuisshirt. Deze lijkt er veel op een polo maar dat mag de pret niet drukken. Het shirt is wel gewoon van 100% polyester ontworpen.

Naast Kanté moet Chelsea nog een ster kopen om kampioen te willen worden

Een van de andere opvallende dingen aan het nieuwe Chelsea uitshirt is het feit dat de sponsor veranderd is. Sinds 2006 was Chelsea altijd in samenwerking met Samsung. 26 februari 2015 werd aangekondigd dat Chelsea vanaf de zomer van 2015 een nieuwe sponsor heeft, genaamd: Yokohama Tire. De Japanse banden fabrikant zal de aankomende 3 seizoenen in ieder geval te bewonderen zijn. Naast de vorige verandering nu ook alle wedstrijdkleding en trainingskleding van Nike. Klik hier op nummer 3 populairste shirt met het Joma Villarreal CF thuisshirt 2022-2023.

Nike Chelsea Uitshirt Wit 2019-2020

Het Chelsea shirt uit is ontwikkeld in samenwerking met Nike. Door deze samenwerking zijn de bekende Nike strepen uiteraard weer te vinden onder de schouders. Het is dan ook uitmuntende kwaliteit voor de training of om in te sporten. Dit komt mede door het gebruik van ventilatiegaatjes, maar voornamelijk door de Dri-FIT technologie. Deze technologie van Nike zit in de kleding verwerkt en zorgt ervoor dat vocht van het transpireren naar de buitenste lagen wordt afgevoerd.

Het Chelsea uitshirt is dit voetbaljaar weer immens populair. Het Chelsea voetbalshirt 2019/20 heeft een witte basiskleur meegekregen van het design team. Dit frisse uiterlijk wordt weer afgewisseld door blauwe en rode accenten. Verder is het Nike logo in het blauw op de rechterborst te zien en het bijkleurende Chelsea FC logo op de linkerborst. Denk jij dat we Chelsea snel weer in de top van de Champions League mogen begroeten? Kies hier ook het Nike Chelsea trainingspak zwart 2023-2024.

  • Chelsea Football Club
  • Stadion: Stamford Bridge
  • In onze Chelsea shop
  • Nike Dri-FIT materiaal
  • Officieel fanshop artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *