Nike Curacao Trainingspak 2019-2020

nike curacao trainingspak 2019-2020Oké Oké hier is het Nike Curacao trainingspak 2019-2020 dan :). Hij ziet er scherp uit al zeg ik het zeg. We hebben er ook 1 die met een andere stof is ontworpen. Je kunt deze hieronder direct bestellen.

direct bestellen vsd

  • Nike Tech Fleece kleding
  • Gratis verzending vanaf €25
  • Officiële Cura voetbalkleding

Wat val je direct op aan het trainingspak of moeten we zeggen joggingpak? Een capuchon en compleet ontworpen van 66% katoen en 34% polyester. Lekker dus als je een rustigere training voor de boeg hebt of om te dragen naar school. De sluitende vorm aan de uiteinden valt ook direct op. Heerlijk om dagelijks te dragen wanneer je op de pleintjes gaat hangen ;). De Nike hoodie heeft ook nog eens een capuchon en maakt het geheel dus volledig baas. Je kunt deze niet vergelijken met het Curacao Trainingspak 2019-2020.

Federashon Futbol Korsou | NOS TA 12

Nike Curacao Trainingspak 2019-2020

De steekzakken van het jack vallen ook op door het formaat. We hebben een dergelijke variant van Nike wel eens eerder gezien maar niet op land niveau. Verder kunnen we melden dat deze beschikbaar is voor kinderen, dames en heren. De onderkant is iets verlengd en heeft verder een geribbelde naad. Wanneer zou jij het Cura joggingpak 2019/2020 dragen? Ga voor het pak net als de spelers van Curaçao die binnenkort weer gaan voor de Caribbean cup. Jaha hier ook het nieuwste Nike Curacao Tech Fleece trainingspak zwart.

  • Voetballand: Curaçao
  • Lichtgewicht joggingpak
  • Stof: 66% katoen en 34% polyester

2 Reacties

  1. Heb je die trainingspak niet meer in het grijs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *