Nike FC Barca Geblokt Tenue Thuis 2019-20

nike fc barca geblokt tenue thuis 2019-20Ja, Ja hier is het Nike FC Barca geblokt tenue thuis 2019-20 weer! Net zoals het nieuwe thuisshirt die ook los te bestellen is. Wat vind je van de veranderingen vergeleken met vorig seizoen?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €54,95 mini
  • Via de button ga je naar Unisportstore
  • Competities: CL en Primera Division
  • Beschikbaar in: kids, junior, heren en dames

Je ziet al dat het hoogstaande kwalitatieve kleding is maar dat wisten we al. Een patroon met vierkanten zoals we nog nooit eerder hebben gezien. We zijn dan ook benieuwd wat je van het tenue vindt. Inmiddels zijn we toch van sterspelers als Messi en Suarez gaan houden. Als je vandaag het tenue voor 22:00 besteld, ontvang je deze morgen in huis.

Deze uitvoering is voor de 1 geweldig en voor de ander helemaal niks. Het is namelijk de eerste keer in de geschiedenis dat we dit patroon zien. De afgelopen jaren waren het rood met blauwe strepen. Het stadion, Camp Nou (de letterlijke betekenis is “nieuw veld”) zal tijdens de thuiswedstrijden een compleet blokken patroon hebben. Ga ook eens bij het tenue van vorig jaar langs via de blauwe link: Nike FC Barcelona thuistenue 2022-2023.

Nike FC Barca Geblokt Tenue Thuis 2019-20

Kledingsponsor Nike ontwerpt inmiddels al jaren het tenue. De bekende clubkleuren van FC Barcelona kennen we inmiddels wel. We zien ook beide logo’s zoals het Barcelona en Nike logo op de beide kanten. Verder is het broekje en de sokken in lijn ontwerpen voor een mooi totaalbeeld. Naast een minikit kan je het tenue ook voor kinderen bestellen. Inmiddels ken je van Nike de Dri-Fit technologie waarschijnlijk wel. Doordat dit in de kleding verwerkt zit, blijft het tenue lekker luchtig en zal deze niet gaan plakken wanneer je op het veld staat.

Stelling: Frenkie de Jong vangt het gemis van Iniesta op

De beschikbare maten van het Barcelona tenue varieert tussen de 65-70 cm (kinderen van 3-6 maanden) en de 122-128 cm (kinderen van 7-8 jaar). De kleinere maat van het tenue draagt ook een mooi prijskaartje met zich mee. Erg laagdrempelig dus en je kind zal er immens gelukkig mee zijn. Door de hoge kwaliteit is het tevens haast een garantie dat u er een lange tijd mee doet. Het Barcelona tenue kind heeft een levertijd van 2 werkdagen. Hier ook een los Nike Barcelona thuisshirt 2022-2023.

  • Officieel Barcelona shop product
  • Primera Division en Champions League
  • Nike
  • Dri-Fit
  • Seizoen 2019/2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *