Nike FC Barcelona Uitshirt Geel 2020

nike fc barcelona uitshirt geel 2020Koop hier het Nike FC Barcelona uitshirt geel 2020 met een unieke schuine streep. Wil je liever een standaard rood met blauw shirt? Ga voor het Nike FC Barcelona thuisshirt 2020-2021. Wat vind je van dit uitshirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior, senior en dames
  • Buiten Camp Nou
  • Hoofdsponsor: Rakuten

Het voetbalshirt gaan we zien buiten stadion Camp Nou. Je kunt deze tegenkomen tijdens de diverse toernooien zoals de Champions League. Wil jij net als Messi, Frenkie de Jong en Suarez dit shirt dragen? Bestel deze dan direct hierboven. We noemen Iniesta en Xavi niet meer want die worden niet meer bedrukt.

Frenkie de Jong was de missende schakel en hij zorgt voor de finale plek in de Champions League.

Nike heeft deze in het geel ontworpen. Vorig seizoen was deze nog in het fluor groen. Verder is een voetbalshirt altijd ontworpen van 100% polyester voor een comfortabel gevoel. Ook heeft deze een normale pasvorm en is geschikt voor jong en oud. Je kunt voor €19,95 het voetbalshirt zelfs bedrukken! Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen naam en nummer te bedrukken. Welke speler wil jij achterop het shirt?

Nike FC Barcelona Uitshirt Geel 2020

We zijn benieuwd naar alle uitwedstrijden van FC Barcelona. De sponsor Rakuten en Nike hebben een miljoenen contract bij FC Barcelona. Ze zullen dan ook aankomend seizoen weer pronken in het midden van het voetbalshirt en op de linkerborst. Het Nike voetbalshirt is ontworpen met een Dri-fit technologie. Deze zorgt voor de perfecte lichaamstemperatuur tijdens het sporten of hangen. In de kraag vinden we de FC Barcelona kleuren en de kleuren van Catalonië. Je kunt bij de aanbieder ook nog een voetbalbroekje en voetbalkousen uit bestellen voor een compleet tenue.

IN het Youtube filmpje een impressie wat je kan verwachten van een voetbalreis richting Camp Nou.

Een voetbalreis richting Barcelona is geweldig populair. Je ziet deze trip dan ook ieder jaar terug in de top 10 voetbalreizen. Het grootste voetbalstadion ter wereld moet door iedere voetballiefhebber een keer worden bezocht. Een bezoek aan Camp Nou moet natuurlijk wel met een passend shirt. We krijgen later ook nog losse Barcelona tickets. Je kan dus helemaal los als je een weekend hebt gepland. Nog niet uit gewinkeld? Ga rustig een rondje door de hele site:).

  • Club: FC Barcelona
  • NIke Dri-FIT technology
  • Hoofdsponsor: Rakuten
  • Overige sponsoren: Beko en Unicef

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *