Nike FC Barcelona Voetbalkousen Thuis 2020-2021

nike fc barcelona voetbalkousen thuis 2020-2021Koop hier de Nike FC Barcelona voetbalkousen thuis 2020-2021. Ga ook voor een voetbalbroekje als je toch bezig bent. Wat vind je van de kleurencombinatie?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Barça thuiskleding
  • Keuze uit: 30-34, 34-38, 38-42, 42-46, 46-50
  • La Liga, Champions League, Copa del Rey

Nike voetbalkleding is ontworpen voor het nieuwe seizoen. Als je Futbol Club Barcelona hoort denk je direct aan Messi. Via bovenstaande button ga je naar Voetbalshop.nl met de beste beoordeling en keuze. Je kunt via de blauwe link ook gelijk langs het Nike Barcelona voetbalshirt 2020-2021.

De FC Barcelona sokken met een linker en rechtersok voor een betere pasvorm.

Ze zijn ontworpen in het rood met blauw zoals we gewend zijn. Toch is de kleur iets anders en zijn er 3 rode kringen. De Barcelona voetbalsokken thuis zijn  door Nike ontworpen met extra stevigheid. Je kunt dus helemaal los op de trainingen met deze geweldige sokken. Ga hier ook voor het Nike Barca blauw voetbalshort thuis 2020-21.

Nike FC Barcelona Voetbalkousen Thuis 2020-2021

Nike zorgt goed voor de sporter en voetballer door voetbalkleding op maat te ontwerpen. Blaarvorming wordt geminimaliseerd en tenues kunnen overal worden gedragen. Ze hebben een ergonomisch design voor kinderen, junior, heren, vrouwen. Je kunt via ons altijd naar de beste aanbieder omdat wij alles online vergelijken. Je Barcelona thuis tenue kan je ideaal combineren met de nieuwste trainingspakken. Ga ervoor en kies ook de nieuwste Barca shirts.

FC Barcelona Sokken in het rood met blauw

De FC Barcelona sokken met 3 rode strepen in een horizontale setting. Barca staat op de scheen in het geel met daarboven een Nike swoosh logo. Ze zijn ontworpen met de Dri-Fit materiaal om zweetvorming zo veel mogelijk te voorkomen in de voetbalschoenen. Je zult dus een droog gevoel hebben en blaren worden voorkomen. Onze partners met de beste prijzen en hoogste waardering voor de voetbalkleding. Een grijze onderkant welke een stevig voetbed aangeeft.

  • Vernieuwd en stevig voetbed
  • Nike logo en Barca in het geel
  • Dri-Fit materiaal
  • Onderdeel van het Barcelona thuistenue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *