Home » FC Utrecht » Nike FC Utrecht Shirt Thuis Rood Wit 2019-20

Nike FC Utrecht Shirt Thuis Rood Wit 2019-20

nike fc utrecht shirt thuis rood wit 2019-20Scoor hier een Nike FC Utrecht shirt thuis rood wit 2019-20. We hebben met een FC Utrecht bekershirt 2017-2018 ook goedkopere varianten. Het thuisshirt zal te zien zijn in het stadion Galgenwaard. 

direct bestellen vsd

  • FC Utrecht voetbalshirts
  • Via de button ga je naar Unisportstore
  • Kleur: wit en rood
  • Maten: 122 tot XXL

De club die is gefuseerd met een aantal clubs is net als de traditionele top drie nog nooit uit de Eredivisie gedegradeerd. We hebben het dan wel over jaren geleden. De club heeft een grote aanhang vandaar ook de variatie nieuwe shirts voor jong en oud. Scoor bijvoorbeeld ook een Nike FC Utrecht thuisshirt kind 2019-2020.

FC Utrecht heeft nog 3 goede spelers nodig om mee te draaien in de top

Het shirt heeft dus de bekende clubkleuren op het voetbalshirt. Zoals gezegd vinden we Zorg van de Zaak als sponsor aan de voorkant van het voetbalshirt. Je kunt het thuisshirt nu bestellen en binnen 2 dagen heb je hem binnen. Het FC Utrecht logo vinden we terug op de linkerborst. Nike aan de andere kant en dat is toch een goede verandering. Je kunt ook kiezen voor een compleet Nike FC Utrecht tenue thuis 2019-20.

Nike FC Utrecht Shirt Thuis Rood Wit 2019-20

Kledingsponsor Nike zorgt voor een uitstraling waar je u tegen zegt. Nike is een grote speler binnen de voetbalshirts en voetbalwereld. Daarom is de kleding kwalitatief geweldig. Al moeten jullie daar over oordelen. De achterkant van het FC Utrecht thuisshirt is ook wit met accenten. Je kunt een voetbalshirt bedrukken met naam en rugnummer. achter het FC Utrecht voetbalshirt 2017-2018? Uiteraard is dat weer mogelijk! Afgelopen seizoen vielen ze net buiten de top drie maar wisten ze ooit als eerste de Johan Cruijff schaal te winnen. 

FC Utrecht nieuws en informatie

FC Utrecht onderhoudt veel connecties met omringende amateurverenigingen. Het is daarom ook niet voor niets dat de jeugdopleiding is bekroont met vier sterren. FC Utrecht heeft niet echt Eredivisie clubs in de omgeving waardoor Utrecht niet direct een klassieke rivaal heeft. De grootste rivalen van FC Utrecht zijn Ajax en FC Twente. Het komt vooral omdat ze dezelfde harde kern hebben die regelmatig met elkaar op de vuist gaan. Voor sommige supporters is ook Feyenoord een echte rivaal. De club die speelt in het stadion de Galgenwaard hoort gewoon in de top 5 van Nederland. We wensen je in ieder geval veel plezier als het seizoen weer begint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *