Nike Frankrijk Shirt Uit Kids

nike frankrijk shirt uit kidsHet Nike Frankrijk shirt uit kids is weer geheel vernieuwd door Nike en uiteraard ook een senioren Nke Frankrijk shirt uit. In onze Frankrijk shirt shop natuurlijk ook het populaire Nike Frankrijk shirt kids bij Voetbalshirtsdirect.nl.

direct bestellen vsd

Outlet voetbalshirts
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Seizoen: tot WK 2018
Partners: Unisportstore en Voetbalshop
Nike voetbalkleding

Het Nike Frankrijk shirt uit kids van het “Franse nationale team” in het wit te zien tijdens de kwalificatie van het Wereld Kampioenschap voetbal 2018. Frankrijk thuisshirts 2017-2018 zijn daarentegen in het blauw beschikbaar in onze voetbalshop. Bekijk hierboven het Frankrijk shirt uit kinderen.

Nike Frankrijk Shirt Uit Kids

Het Frankrijk uitshirt 2017-2018 voor de uitwedstrijden tijdens FIFA WK 2018. Het Franse voetbalelftal heeft een complete nieuwe selectie met jong en oud door elkaar. Een aantal opvallende namen in de selectie zijn Griezmann, Martial en de jonge Coman. Het Nike Frankrijk shirt uit kids is zoals de naam al zegt voor de kinderen ontworpen. Steeds jongeren zien we de voetbalfans in nieuwste voetbaltenues en dus ook in het Frankrijk uitshirt 2017-2018. Klik hier snel door voor het nieuwe Frankrijk uitshirt senioren.

Frankrijk Uitshirt Kids 2017-2018

Het Frankrijk uitshirt kids 2017-2018 is prachtig geworden en ontworpen door sportgigant Nike. De basiskleur voor het uitshirt is wit met een unieke kleur op de schouder. Ik weet zelf zo niet 1 2 3 welke kleur het betreft. De v hals heeft aan de achterkant in letters “France”. De blauwe clubkleuren zijn verwerkt in het Nike logo en aan de zijkant en worden Nike strepen genoemd. Indien het Nike Frankrijk shirt uit kids wordt bedrukt dan volgt een nummer aan de voorkant en aan de achterkant een naam en nummer. De coach, Didier Deschamps zal alles op alles zetten om in eigen land het Europees Kampioenschap binnen te halen. Het Frankrijk uitshirt junioren is voorzien van een vocht afvoerende technologie voor een perfect gevoel tijdens de warme maanden. Het Dri-Fit voetbalshirt voor jong en oud met een perfecte pasvorm.

Frankrijk Wit Shirt Kinderen

  • Frankrijk Shop
  • France
  • Uit tenue
  • Kids/kinderen/junioren
  • WK voetbal 2018
  • Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *