Nike Frankrijk Shirt Uit

nike frankrijk shirt uit 2017-2018Het Nike Frankrijk shirt uit 2017-2018 is net alle Nike voetbalshirts recent uitgekomen en zal dienen als het officiële voetbalshirt tot en tijdens het Frankrijk shirt shop. Bekijk ook eens het Nike Frankrijk shirt 2017-2018.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €54,95
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Seizoen: WK voetbal 2018
Outlet voetbalshirts
Gratis thuisbezorgd!

Het Nike Frankrijk shirt uit zal worden gedragen tijdens de uitwedstrijden van Frankrijk. Afhankelijk dus van de loting aangezien het EK in Frankrijk wordt gehouden. Kun je nu dus al niet wachten totdat het EK spektakel gaat beginnen, dan kun je hier alvast alle nieuwe landenshirts bekijken en kopen.

Nike Frankrijk Shirt Uit

Het nieuwe Frankrijk uitshirt 2017-2018 krijgt voor dit aankomende FIFA WK 2018 ook extra aandacht. Dit is vanwege het feit dat het WK in 2018 plaats zal vinden in Rusland. De wedstrijden van het Europese toernooi zullen gehouden worden in alle grote steden binnen het land. Het Nike Frankrijk shirt uit 2017-2018 zal te zien zijn tijdens de kwalificatie wedstrijden die het land moet spelen en de oefenwedstrijden die er nog gaan plaatsvinden tot aan de start van het WK. Het Frankrijk shirt zal tot het Wereldkampioenschap voetbal 2018 te zien zijn. Op het WK 2014 behaalde Frankrijk de kwartfinale en finale op het EK voetbal 2016.

Frankrijk Uitshirt 2016-2017

Het Nike Frankrijk uitshirt 2017-2018 is wederom ontworpen in samenwerking met Nike. Net zoals verschillend andere uitshirts van landen is deze uitgekomen met een witte basiskleur. Deze kleur wordt afgewisseld met de bekende donkerblauwe kleuren welke representatief zijn voor Frankrijk. Op de rechter borst is het Nike logo te vinden en het logo van Frankrijk is terug te zien op de linker borst. Aan weerszijde van het voetbalshirt is ook nog een verticale streep te zien wat het voetbalshirt een mooie extra dimensie meegeeft.

Frankrijk Uitshirt 2018

Het gehele Frankrijk uitshirt 2018 is ontworpen met het hoogwaardige Dri-Fit materiaal dat Nike gebruikt. Door dit materiaal wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van het materiaal afgevoerd. Hierdoor voelt het shirt tijdens het sporten altijd lekker droog aan op de huid. Maak dus vandaag nog je Frankrijk WK collectie compleet met het schitterende Frankrijk uitshirt. Bekijk daarnaast ook het Frankrijk trainingspak!

  • WK shirt 2018
  • Nike
  • Dri-Fit
  • Frankrijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *