Nike Galatasaray Shirt Thuis Kids 2021-2022

nike galatasaray shirt thuis kids 2021-2022Scoor hier je Nike Galatasaray shirt thuis kids 2021-2022. Een voetbalshirt met een standaard pasvorm. Wat vind jij van het voetbalshirt en dan vooral de kleuren en samenstelling?

direct bestellen vsd

  • Bestel bij Unisportstore.nl ⇑
  • Nieuwe shirtsponsor SIXT ‘rent a car’
  • Club: Cim Bom Bom
  • Beschikbaar in: kids, kinderen en senioren

Zoals gezegd ga je via de button naar Unisporstore.nl. Wij gaan alle aanbieders af om de beste prijs te vinden. Zie jij het shirt van Galatasaray ergens anders goedkoper? Laat het ons gerust weten. Aankomend seizoen zien we het shirt in de Super Lig en Champions League. Shop ook het Nike Galatasaray uitshirt kids 2020-2021 voor kinderen.

  1. Je gaat via Direct Bestellen naar Unisportstore.nl
  2. Bestel daar de shirts en laat deze bedrukken
  3. Binnen 2 dagen kan je naar de training in je nieuwe shirt

Uiteraard zien we de bekende rode en oranje basiskleur. De Nike accenten zien we alleen als Nike logo en verder een aantal keer op het complete tenue. Scoor hier een GS thuisshirt en kies een eventuele naam achterop. Ze gaan binnenkort als warme broodjes over de toonbank. In Nederland stijgt de populariteit van Galatasaray. In de toekomst krijgen we ook kleinere artikelen zoals een Galatasaray sjaal en andere items. Via de blauwe link het Nike Galatasaray Rood Oranje Thuisshirt 2021-22 voor senioren.


Nike Galatasaray Shirt Thuis Kids 2021-2022

Binnenkort beginnen de trainingen weer en daar hoort een Galatasaray thuisshirt kinderen 2021/22. Nike ontwerpt de shirts in de stof die Dri-fit heet en soepel aanvoelt. Vocht wordt namelijk afgevoerd naar de buitenste lagen van het voetbalshirt. Je kunt een officiële bestellen voor €69.95 of replica variant vanaf €19,99. Het Galatasaray logo vind je op de linkerborst met 4 sterren daarboven. Alvast heel veel plezier of kijk nog even verder bij het Galatasaray rood oranje thuisshirt vrouwen 2019-20.

GS gaat aankomend seizoen weer voor het kampioenschap! Maak je klaar met het nieuwste voetbalshirt

Een shirt van Nike is slimfit ontworpen met een ideale pasvorm. Verder is deze gemaakt van 100% polyester. Het nieuwe voetbalshirt Galatasaray zal te verkrijgen zijn in kids, kinderen en volwassen maten. Hieronder hebben we een filmpje van de Ultra’s zodat je lekker in de stemming kan komen. Naast de voetbalshirts uit de overige competities, bieden wij ook de nieuwste uit de andere competities aan. Bekijk bij Voetbalshirtsdirect dus ook kleding uit Eredivisie, Spanje, Duitsland en Italië.

  1. Zie hieronder de nummer 1 Ultra’s van Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *