Home » Nike Mercurial » Nike Hoge Voetbalschoenen Blauw Wit

Nike Hoge Voetbalschoenen Blauw Wit

nike hoge voetbalschoenen blauw witNike hoge voetbalschoenen blauw wit kopen? Liever de Fire variant? Shop dan Nike Mercurial rode hoge voetbalschoenen 2018.

direct bestellen vsd

 • Prijs vanaf €59,95
 • Fire & Ice
 • Gedragen door: Higuaín en Lewandowski
 • Lichtgewicht 191 gram
 • Cleats met sok

Nike Mercurial Superfly V FG Ice ontworpen met een prachtige blauwe kleur en witte accenten. Je maakt je tegenstander koud met het prachtige Ice pack van Nike. Een rustige koele voetballer? Deze prachtige Nike Mercurial’s mogen dan niet ontbreken. Kies hierboven enga direct naar Unisportstore.nl om de Nike Mercurial Superfly V FG Ice aan te schaffen.

Nike Hoge Voetbalschoenen Blauw Wit

Mercurial Superfly met de mooiste varianten in onze shop. Strik je veters en ga naar de training op de prachtige voetbalschoenen. Ga je liever voor vuur dan zijn het dezelfde voetbalschoenen in het rood. Of je nu keepers, verdediger, middenvelder of aanvaller bent, als je maar ijskoud bent. Een koele voetballer met deze blauwe Nike Mercurial Superfly V FG Ice. De lichtgewicht voetbalschoenen van 220 gram zorgen dat je over het veld vliegt en nog beter acties kunt maken dan voorheen. Shop de cleats voor kinderen, junioren, meiden, vrouwen, dames en heren.

 • Schoenenmerk: Nike
 • Naam: Mercurial Superfly V
 • Pack: Fire and Ice
 • Ondergrond: FG

Nike Mercurial Superfly V FG Ice

Welke voetballers gaan we zien in deze voetbalschoenen? Denk aan helden als CR7, Zlatan Ibrahimovic en Alexis Sánchez. In de topper Manchester City – Arsenal hebben we Kevin De Bruyne al zien scoren met deze prachtige voetbalschoenen. Het Flyknit bovendeel zorgt voor een betere schietoppervlak. Mercurial met nu de nieuwste materialen en technologieën. Ijskoud acties en snelheid voor het doel of in de verdediging dan ga je lekker met de Nike hoge voetbalschoenen blauw wit. Wil jij wetenschap en voetbal om je voeten? Shop vandaag nog de nieuwste Fire & Ice voetbalschoenen bij Voetbalshirtsdirect.

Mercurial Superfly Voetbalchoenen 2018

In 2017 kunnen we nog even genieten van de Mercurial Superfly V. We kijken natuurlijk alvast vooruit naar Mercurial Superfly voetbalchoenen 2018. Zeker is dat we deze lichtgewicht voetbalschoenen nog wel even gaan zien. Het grootste pack wat Nike ooit heeft uitgebracht zal dan ook langer beschikbaar zijn. De Speed Rib kabels zoals je kunt zien op de afbeelding voor een betere techniek, passing en schotkracht. Het oogt als een soort kabel achtige constructie. Ideaal als de bal een schoen raakt om meer gevoel in de bal te kunnen leggen. Schieten en passing kunnen nu nog nauwkeuriger worden uitgevoerd. Je voet zit stevig in de schoen wat nodig is voor snelle bewegingen en acties. De lichtgewicht voetbalschoenen voor iedereen.

 • Flyknit bovendeel
 • Speed Rib technologie
 • Optimale lockdown

Nike Ice & Fire Schoenen Kopen

Nike Ice & Fire schoenen kopen zoals de Nike Mercurial Superfly V FG Ice met geweldige technologieën. Je voet beweegt mee met elke actie en het voelt niet eens als schoenen. Mercurial Superfly voetbalchoenen 2018 worden steeds lichter en hebben ook nog een lagere levensduur. De lip is verwijderd en zit nu in de sok. Voetbalschoenen met sok met het bekende All Conditions Control. Geweldige voetbalschoenen met een unieke pasvorm door de Dynamic Fit Collar. Zelfs de zool is aangepakt om beslagen ten ijs te komen. De carbonzool van de Superfly IV is ook aangepakt en maakt het geheel tot de voetbalschoen van nu. Noppen van natuurlijke ondergronden en kunstgras voor jong en oud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *