Nike Inter Milan 3de Shirt Kids 2022-23

nike inter milan 3de shirt kids 2022-23Koop hier het Nike Inter Milan 3de shirt kids 2022-23. Je kunt ook het zelfde thuisshirt variant van Internazionale bestellen. We zijn benieuwd naar het Europese avontuur van de club in de Champions League.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Nike voetbalkleding
  • Sterspelers: Lukaku, Barella en Lautaro Martínez
  • Hoofdsponsor: Digitalbits

De club heeft al jaren een samenwerking met Nike. In de tijd van Wesley Sneijder was Nike al de producent en als ik het goed zeg stond Pirelli ook al in het midden. Het waren mooie jaren toen de CL werd gewonnen. Zouden die tijden terug kunnen komen? De eerste aanzet is nu al want ze zijn weer frequent te vinden op de Europese velden. Het Internazionale 3de shirt gaan we zien tijdens de wedstrijden voor de beker of Europees. Je kunt ook een Inter Milan thuisshirt zwart blauw kids 2022-23 of Nike Inter Milan 3de voetbalbroekje geel 2022-23 bestellen.

Wat vind jij van het nieuwste 3rd voetbalshirt van club uit de Serie A?

Je kunt deze al bestellen voor de jongere fans van Inter. De voetbalshirts zijn ook nog eensz officieel. Als oudere fan ken je de glorietijden nog. Nu hopen we dat Internazionale ooit weer aan de top komt. Ze zullen er alles aan doen om weer aan de top van Europa te komen. Het zou leuk zijn als ze het kunnen doortrekken. Frank de Boer vertelde dat het lastiger is om persoontjes te trainen in Italië. Het lijkt al weer eeuwen geleden dat F. de Boer trainer was. Op de linkerborst is het club logo te vinden en op de rechterborst is het Nike logo in het geel te vinden.

Nike Inter Milan 3de Shirt Kids 2022-23

Wat is er nou zo opvallend? Vooral de kleuren en de gele accenten. Je kunt deze vanaf nu bestellen wat je maar wenst. Wil je het voetbalshirt vandaag bestellen? Je hebt deze dan binnen 3 werkdagen in huis. Ideaal om in te trainen dus of gewoon om te sporten. Je zal zeker opvallen met dit voetbalshirt. Naast het voetbalshirt zijn deze elementen uiteraard ook terug te vinden op het voetbalbroekje en de sokken. Bijzonder om in een uniek shirt te lopen die wordt gedragen door de sterren. Wanneer je dus bijvoorbeeld al het Inter Milan trainingspak grijs 2018 in je kast hebt hangen, is dit voetbalshirt een mooie aanvulling op je collectie.

  • Club: Inter Milan
  • Stad: Milaan
  • Stadion: San Siro
  • Hoofdsponsor: Pirelli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *