Nike Inter Milan Thuistenue 2019-2020

nike inter milan thuistenue 2019-2020Check hier het Nike Inter Milan thuistenue 2019-2020 zoals al jaren in de kleuren zwart met blauw. In San Siro zal het tenue worden gedragen tijdens de wedstrijden van de Champions League, Serie A en Coppa Italia. Als hoofdsponsor zien we Pirelli natuurlijk in het midden. Zal Internazionale zich terug knokken naar de absolute top?

direct bestellen vsd

  • Shop direct bij Voetbalshop.nl

Je kunt ook nu weer een tenue samenstellen bij Voetbalshop. De club heeft wat bewogen jaren achter de rug. We weten zelf nog wel dat Frank de Boer daar aan het roer stond. Inmiddels hebben ze de weg naar boven ingezet. Aankomend seizoen speler ze dan ook wederom in de Champions League. We gaan het tenue veel zien in de thuiswedstrijden in Milaan. Naast de Champions League en de Italiaanse beker is de Serie A ook het podium.

  • Outlet voetbaltenues
  • Kleuren: zwart en blauw
  • Nike voetbalkleding
  • Geweldige Champions League poule

Nike Inter Milan Thuistenue 2019-2020

Ontworpen met een geweldige basis zie je hier het Inter Milan thuistenue. Zoals te zien is het voetbaltenue ontwikkeld met strepen en in het midden staan deze schuin. Nike ontwerpt al jaren de tenues zelfs in de tijd dat Wesley Sneijder daar nog speelde. Waar staat Nike om bekend? Naast de uitstekende kwaliteit ook de perfecte afwerking. Wens je niet een heel tenue? Shop dan een los Nike Inter Milan thuisshirt 2020-2021, short of de thuiskousen. Heerlijk om FC Internazionale Milano aankomend seizoen weer te mogen begroeten in de Champions League. Al met al kunnen we zeggen als we Pirelli zo in het midden zien veranderd er eigenlijk niet zoveel aan het shirt en dus ook niet aan het tenue.

Stelling: Inter heeft nog wel versterking nodig om mee te draaien in de top

Het voetbaltenue is ontworpen voor de thuiswedstrijden in San Siro. Apart eigenlijk dat 2 teams gebruik maken van 1 stadion. Voor zover ik weet is dat ook alleen in Milaan. Corrigeer met alsjeblieft als ik het verkeerd heb. Als we Frank de Boer zo horen is het een lastige club om te werken. De spelers zijn iets meer lui en er worden natuurlijk hele andere dingen gevraagd. Icardi is de absolute ster die van mij nog wel even mag blijven. Mocht hij vertrekken naar welke club zal hij dan gaan? Verder hebben ze een vracht aan nieuwe spelers. Stefan de Vrij is ook nog steeds in Italië. Gelukkig dat we nog zulke spelers in het Nederlands Elftal hebben. Wat is jouw favoriete speler uit de selectie?

Inter Milan Informatie

Maak dus vandaag nog je Inter collectie compleet met het fenomenale Inter Milan thuistenue. Wanneer je deze besteld kan je het tenue overmorgen al dragen op de training. Let goed op dat je het tenue zelf bij elkaar moet rapen. Complete tenues worden bij de aanbieders niet meer aangeboden helaas. Zal Inter doorgaan in de sterke poule van de Champions League?

  • Inter Milan thuistenue 2019-2020
  • Ontwikkeld door Nike
  • Volledig tenue
  • Dri-Fit technologie
  • Hoogwaardige kwaliteit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.