Nike Liverpool Thuisshorts Rood 2020-2021

nike liverpool thuisshorts rood 2020-2021Hier met witte accenten de Nike Liverpool thuisshorts rood 2020-2021 kopen? Bijpassende Nike Liverpool thuiskousen 2020-2021 en het thuisshirt kan je ook direct bestellen bij Voetbalshop.nl. Ga dus in het rood van the Reds naar de training of sportschool. Wanneer draag jij voetbalshorts het liefst?

direct bestellen vsd

  • Liverpool Football Club
  • Kleuren: rood met wit

In de LFC voetbal fanstore vind je de nieuwste Liverpool tenues en voetbalkleding. Wij hebben het Liverpool voetbalbroekje op prijs en beoordeling vergeleken zodat jij direct naar Voetbalshop.nl kunt gaan. Je kunt de broekjes bestellen vanaf €34,95.

Het Liverpool voetbalshort is ontworpen door Nike. Dit is met de Dri-FIT technologie ontworpen. Kleding van het Amerikaanse merk staat voor comfort en heerlijke pasvorm. Je ziet ze dan ook al jaren in de voetbalwereld. The Reds gaan weer voor alle mogelijk prijzen. Je kunt ze vanavond al zien in de Champions League.

Nike Liverpool Thuisshorts Rood 2020-2021

Het Liverpool voetbalbroekje thuis is gemaakt met mesh-structuur. Dit is voor een heerlijk gevoel tijdens de wedstrijden en training. Nike zorgt dat vocht en transpiratie wordt afgevoerd. Je kunt dus lekker rondhuppelen in de LFC kleding. Stadion Anfield Road zal weer prachtig rood kleuren tijdens de thuiswedstrijden. Alhoewel dat nog even gaat duren zijn we bang. Een keer op bezoek bij LFC? Bekijk dan een voetbalreis Liverpool. De grote spelers zoals Firmino, Mané en van Dijk kunnen dan van dichtbij worden bekeken. Liverpool FC ver gekomen in Europa maar hoe zal het dit seizoen gaan? Wens je de Liverpool FC kleding van vorig seizoen? Bekijk in onze shop dan het Liverpool thuisshirt en nieuw het Liverpool voetbalbroekje thuis 2019-2020.

  • Liverpool Football Club
  • Nike Dri-FIT
  • 100% polyester en normale pasvorm
  • Bedrukken met nummer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *