Nike Magista Voetbalschoenen

nike magista voetbalschoenenDe zwarte met chrome Nike Magista voetbalschoenen zijn net als de Nike Phantom Vision zwart witte voetbalschoenen FG te verkrijgen. Nike voetbalschoenen met de nieuwste Nike hoge voetbalschoenen. De Nike Magista voetbalschoenen worden gedragen door sterspelers als Neymar, Iniesta, Götze, Bonucci en Blaise Matuidi.

direct bestellen vsd

Beschikbaar in: kids, junior, dames en heren
Geschikt: Natuurlijke ondergronden

De Nike voetbalschoenen 2017 kennen we inmiddels door de geïntegreerde sok. Voetbalschoenen 2017 zijn speciaal ontwikkeld om op hoge snelheid een perfecte actie te kunnen maken of een perfect schot te kunnen afleveren. Logisch dat de Nike sneakers in de volksmond Ronaldo voetbalschoenen worden genoemd. De technologieën achter de gifgroene lijn is het belangrijkst. Je zult dus je passen en schoten tot in perfect kunnen uitvoeren. Shop bij Unisportstore of andere onderstaande aanbieders voor de beste prijs voor je voetbalschoenen 2017.

Nike Magista Voetbalschoenen

De zwarte collectie Magista is ook nu weer uitgerust met de brio-kabels, Flyknit en lange noppen. Nike Magista voetbalschoenen zijn te gebruiken op natuurlijk ondergronden. De Magista Obra zijn de enige met Flyknit wat de ingebouwde sok inhoudt. De tussenzool zorgt voor extra steun tijdens het sprinten. Niet gek dat veel voetballers niet meer zonder kunnen als ze de Nike voetbalschoenen 2015 hebben gedragen. Vergelijkbare blauw grijze voetbalschoenen zijn de Magista Opus, Magista Orden en Magista Onda.

Online Nike voetbalschoenen Obra II 2017 zijn in dit geval allemaal hoge voetbalschoenen met sokken-achtige fit. De Magista Obra zijn de bekende naast de Mercurial Superfly en de bekende Ronaldo voetbalschoenen. Voor het gemak een Nike Magista overzicht in de store. De prijzen vanaf €39,95 tot de duurdere variant. Naast een voetbalshirt bedrukken in het ook mogelijk om je naam en vlag op de voetbalschoenen te plaatsen. De prachtige oranje en zwarte kleur met zwarte Nike logo zijn een lust voor het oog. De voetbalschoenen worden maar beperkt aangeboden dus wacht niet te lang. Prachtige voetbalschoenen waar je zeker mee gaat opvallen buiten en in het veld. Heb je nog vragen of ideeën laat het ons gerust weten via info@voetbalshirtsdirect.nl of social media.

  • Neymar, Iniesta, Götze, Bonucci en Matuidi
  • ACC Silicone
  • Flyknit bovenlaag
  • Obra II Football boots
  • Kinderen, heren en dames

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *