Home » Manchester City » Nike Manchester City Trainingspak

Nike Manchester City Trainingspak

nike manchester city trainingspakHet Nike Manchester City trainingspak 2017-2018 is nieuw in onze shop. Naast de kleuren wit met blauw hebben we in de City fanshop ook het Manchester City trainingspak 2019 voor de Champions League.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €48,65
In: kids, dames, junior en senior
Kledingsponsor: Nike
Sterspelers: Kompany en Aguero
Manchester City artikelen

De nieuwe Nike Manchester City trainingspak bestaande uit een wit met paarse city trainingsjack en een donkerblauwe trainingsbroek met unieke accenten. Op alle trainingspakken voetbalclubs staat uiteraard het Nike logo en op de andere borst het clublogo. Het is inmiddels het vierde voetbal trainingspak van Manchester City dit seizoen. De keuze uit verschillende Nike trainingspakken is wel snel gemaakt omdat de trainingspakken binnen korte tijd weer zijn uitverkocht. De aanbieders van het Nike Manchester City trainingspak staan onder elkaar. Vindt de aanbieder die het beste bij jou past.

Nike Manchester City Trainingspak

Het Nike Manchester City trainingspak gaan we uiteraard terug zien in de Premier League, Champions League en in de verschillende bekers in Engeland. Manchester City met de bekende sterspelers zal altijd meestrijden om het kampioenschap in de Barclays Premier League. Het prachtige Manchester City trainingspak bestaande uit de kleuren wit, donkerblauw met paarse accenten is een plaatje om te zien. Een Nike trainingspak voetbal zorgt dat het vocht wordt afgevoerd naar de buitenste lagen door de bekende Dri-fit technologie. Indien beschikbaar volgen later de prijzen voor het Nike Manchester City trainingspak kids.

  • Competitie: Premier League
  • Hoofdsponsor: Etihad Airways
  • Trainingspak 2017-2018
  • Nike met Dri-Fit technologie
  • Bijnaam: The Citizens

Manchester City Trainingspakken 2017-2018

Manchester City trainingspakken 2017-2018 kunnen bij onze aanbieder Voetbalshop worden bedrukt met initialen of nummer. De extra kosten voor een bedrukking zijn €4.95 en worden toegevoegd onder het Nike logo. Je kunt dus een Nike Manchester City trainingspak creëren net zoals Kevin de Bruyne, Kompany of 1 van je andere helden. De uiteinden zijn elastische voor een perfecte pasvorm en dus geschikt voor iedereen. We wensen je alvast veel plezier met het trainingspak. Bekijk ook eens een voetbalreis Manchester City.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *