Home » Nike Mercurial » Nike Mercurial Luipaard Tom Jones

Nike Mercurial Luipaard Tom Jones

nike mercurial luipaard tom jonesEen unieke editie schoenen met de Nike Mercurial luipaard Tom Jones. Superfly VI elite FG voetbalschoenen met Luipaard print. Een elite editie van de Nike Mercurial Superfly 6 Elite FG oranje. Lichtgewicht en Firm Ground voetbalschoenen voor natuurlijk gras. Zou jij deze voetbalschoenen dragen tijdens je wedstrijden?

  • Nike voetbalschoenen
  • Elite FG Limited edition
  • In: kinderen, junioren, heren en vrouwen
  • Tom Jones (ontwerpen Luis Vuitton)

Mercurial Superfly VI elite FG voetbalschoenen met luipaard print. Gedragen door Cristiano Ronaldo (CR7), Lieke Martens en Mbappé. Shop de unieke voetbalschoenen via bovenstaande button direct bestellen. De ontwerpen van Luis Vuitton heeft de opdracht geaccepteerd om unieke voetbalschoenen te ontwerpen. Voetbalschoenen Flyknit 360 waren zelf al bijzonder maar nu ongekend. Mercurial’s zien we langzaam weer overal op de velden en gaan de concurrentie aan. Nike Mercurial Superfly X Tom Jones heeft de schoenen laten inspireren door zijn reizen in Afrika. Explosieve spelers en zo snel als een luipaard met nu bijpassende Nike Mercurial luipaard Tom Jones voetbalschoenen voor kinderen, dames en heren.

direct bestellen vsd

Nike Mercurial Luipaard Tom Jones

In de kleuren oranje en zwart zoals we eerder de Nike Mercurial Superfly 6 Elite kunstgras hebben gezien. Het Nike swoosh logo in het wit en dus een geweldige kleurenpalet. Naast de schoenen ontvang je de football boots in een speciale schoenendoos. Lichtgewicht voetbalschoenen van slechts 191 gram en geweldige Flyknit 360 technologie. Doordat er lagen zijn verwijderd kan je denken dat de kwaliteit ook achteruit is gegaan. Dit is zeker niet het geval. De Superfly X Tom Jones voetbalschoenen met een geweldige Nikeskin en voorzien van veters. Inwendig een suède afwerking en komt ACC = All Conditions Control weer om de hoek kijken.

Mercurial Superfly VI Elite FG

Voetbalschoenen met de nieuwste technologieën van Nike. De Nike Mercurial Luipaard Tom Jones met innovatieve zool geschikt voor natuurlijk ondergronden. Firm Ground voetbalschoenen met minder noppen en kunnen eventueel ook voor zachte kunstgrasvelden geschikt zijn. Dynamic Fit Collar is ook aangepast naar een strakkere sok variant welke nu 1 geheel is met de enkel. De NikeGrip technologie voor betere acties en sneller draaien voor de wendbare voetballer. Een geweldige 3D voetbalschoen met een nieuwe Flyknit 360 ontwerp voor jong en oud. Shop de nieuwste voetbalschoenen bij Voetbalshirtsdirect.nl.

  • Tom Jones voetbalschoenen
  • Superfly VI / 6
  • Flyknit 360 technologie
  • Suède afwerking
  • ACC = All Conditions Control
  • NikeGrip en Nikeskin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *