Nike Mercurial Superfly 6 Elite FG Oranje

nike mercurial superfly 6 elite fg oranjeWil jij ook de nieuwste Nike Mercurial Superfly 6 Elite FG oranje voetbalschoenen kopen? De Vapor variant met de Nike Mercurial Vapor XII in verschillende kleuren. Kies je liever de meer oranje variant of meer zwart?

direct bestellen vsd

  • In: kids en senioren
  • Flyknit 360 boots
  • Nike lijn: Born
  • Kleuren: oranje, zwart en neon

De Born voetbalschoenen 2018 ontwikkeld met een nieuwe Flyknit 360 bovendeel. Shop in de voetbalschoenenshop de maten 36,5 tot 48 2/3! De Nike Mercurials ontworpen voor de verdedigende maar ook aanvallende speler. Door de lichtgewicht voetbalschoenen ben je wendbaar. De Nike Flyknit is laag voor laag opgebouwd en uiteindelijk blijft een gewicht over van 191 gram. Nike Mercurial voetbalschoenen gedragen door de absolute supersterren zoals Mbappe, Cristiano Ronaldo en Asensio. Explosieve voetbalschoenen met een schoon bovendeel voor een perfect schot en passing. De kleuren oranje, zwart en neon komen prachtig uit de verf. Nike geeft wel aan dat de neon na verloop kan vervagen. Shop de Nike Mercurial Superfly 6 Elite FG oranje in kinder, junior, dames, vrouwen, mannen en heren maten.

Nike Mercurial Superfly 6 Elite FG Oranje

Born voetbalschoenen met een uitstraling waar je u tegen zegt. De nieuwste Nike technologieën zoals eerder genoemd Flyknit 360 en ACC = All Conditions Control. Nike Mercurial Superfly uit de lijn Nike Born Vapor 12 en Superfly 6 oranje voor jong en oud in de voetbalschoenenshop. Een sluitende pasvorm en versteviging in het midden en hiel voor extra controle. Nike voetbalschoenen zijn uitvoerig getest ook door de sterren die ze gaan dragen. Dynamic Fit Collar ook wel voetbalschoenen met sok voor extra versteviging. Geschikt voor natuurlijke ondergronden zoals gras en zelfs kunstgras. Shop de Nike Superfly Born 360 oranje voetbalschoenen voor jong en oud in de store.

Cristiano Ronaldo Voetbalschoenen 2018

De voetbalschoenen werden tentoongesteld door Cristiano Ronaldo, Assensio en Mbappe. Je bewegingsvrijheid is optimaal zelfs met een strakkere Dynamic Fit Collar. Nike swoosh aan de voorkant en zijkant net als de Mercurial Vapor. Wat kunnen we nog meer verwachten van de Nike Mercurial Superfly 6 Elite FG oranje? Het noppensysteem is vernieuwd en ruimer geplaatst. Kracht en grip tijdens acties en schieten is sterker geworden. De nieuwste technologieen met Nikeskin en Nikegrip om de wedstrijd naar jouw hand te zetten. Een groot voordeel dat de Nike Superfly Born 360 oranje voetbalschoenen zich vormen om je voeten en niet andersom. Kwaliteit voetbalschoenen voor een bedrag waar we niet meer van schrikken. Shop de nieuwste voetbalschoenen bij Voetbalshirtsdirect.nl.

  • Nike voetbalschoenen Mercurial
  • Nikeskin en Nikegrip
  • Vernieuwd noppensysteem
  • Gedragen door: Cristiano Ronaldo, Assensio en Mbappe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *