Home » Nike Mercurial » Nike Mercurial Superfly 6 Grijs Rood

Nike Mercurial Superfly 6 Grijs Rood

nike mercurial superfly 6 grijs roodElite, Pro en Academy varianten van de Nike Mercurial Superfly 6 grijs rood voetbalschoenen kopen? Andere uit de pack zijn de Nike Hypervenom Phantom 3 rood grijs. Flyknit 360 met Dynamic Fit Collar maken deze grijs hoge voetbalschoenen. Wat vind je van deze kleurencombinatie voor voetbalschoenen?

Nike voetbalschoenen
Variant: Mercurial Superfly 6
Elite, pro, academy
Hoge en lage voetbalschoenen
Pack: Raised on Concrete
In: dames, heren, kinderen

In onze voetbalshop hebben we de nieuwste Raised on Concrete football boots. Voetballegendes begonnen op straat en daarom een unieke pack in de varianten Elite, Pro en Academy. Ga hierboven direct voor de nieuwste Raised on Concrete voetbalschoenen in het grijs met rood.

direct bestellen vsd

Nike Mercurial Superfly 6 Grijs Rood

Grijs klinkt misschien saai maar het zijn geweldige voetbalschoenen geworden. Nike Mercurial Superfly 6 grijs rood welke ons echt terug neemt naar de straat. Het duurt niet lang meer en het seizoen begint ook bij de amateurs. We kijken er naar uit wanneer de start van de Eredivisie en Premier League weer gaat beginnen. Een goede voorbereiding begint bij perfecte voetbalschoenen. Nike de Raised on Concrete voetbalschoenen met een geweldige uitstraling. Als eerste op het voetbalveld met de prachtige football boots? De lichtgewicht voetbalschoenen van 191 gram zijn te vergelijken met de eerdere Nike Mercurial Superfly 6 wit oranje en passen perfect in lijn met FC Bayern trainingspak grijs 2018-2019.

Hier zijn ze dan de Raised on Concrete voetbalschoenen met unieke kleurenpalet. Flyknit 360 nog steeds aanwezig en daarom zijn het lichtgewicht boots. Een sterk bovendeel welke is aangepast om meer stevigheid te creëren. Maak actie op hoge snelheid door de microstructuur op de Nike Mercurial Superfly 6 grijs rood. Inmiddels een 6de hoofdstuk en dus veel veranderd ook bij Voetbalshirtsdirect.nl. Nikeskin en ACC (All Conditions Control) kennen we welke zorgen voor ideale voetbalschoenen tijdens het wisselvallige weer in Nederland. Mesh ook verwerkt in de voetbalschoenen om meer lucht te vormen en luchtigere voetbalschoenen. We zijn verheugd met de Raised on Concrete voetbalschoenen welke een suède-achtige afwerking hebben. Shop de voetbalschoenen voor kinderen, heren, vrouwen, dames, mannen, junioren en kids.

Nike Voetbalschoenen Firm Ground

Geen vernieuwing is de Dynamic Fit Collar van de Nike Mercurial Superfly 6 Elite FG Raised On Concrete grijs rood. Een sok-fit kennen we en dat heeft de naam Dynamic Fit Collar. De aanpassing is gedaan op de sluiting en dus geen opvallende verandering. Belangrijk voor de voetballer is het gevoel tussen voet en schoen. Het is ideaal wanneer je extra steun krijg en lijkt alsof je helemaal geen voetbalschoenen draagt. Een ideale pasvorm is belangrijk om blessures te voorkomen. Een vernieuwde zool en superieure grip met de technologieën van Nike. De onderkant is iets aangepast met een nieuwe samenstelling van noppen. Pebax-chassis geen idee wat het eigenlijk is maar men zegt de vorm van de voeten. Ga dus flexibel en bewegend de acties aan met de nieuwste Nike Mercurial Superfly 6 grijs rood. Beschikbaar voor natuurlijk ondergronden zoals gras. Ga vandaag nog voor de Nike voetbalschoenen Firm Ground.

  • Nike voetbalschoenen
  • Pack: Raised On Concrete
  • Nikeskin en ACC
  • Dynamic Fit Collar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *