Home » Nike Mercurial CR7 » Nike Mercurial Superfly CR7 AG

Nike Mercurial Superfly CR7 AG

nike mercurial superfly cr7 agDe Nike Mercurial Superfly CR7 AG voetbalschoenen, zijn net zoals de Nike CR7 voetbalschoenen Mercurial Superfly (Firm Ground) gepresenteerd met een fantastisch design. Speciaal ontworpen voor het kunstgras (AG = Artificial Ground) in de Ronaldo lijn van Nike. Wat vind je van de schoenen?

direct bestellen vsd

Kids vanaf €54.95
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Kleuren: zwart met rode accenten

De Portugees kan misschien wel bestempeld worden als de beste voetballer aller tijden. De sportieve en persoonlijke drive die Cristiano Ronaldo bezit, maakt hem hongerig naar de volgende overwinningen, prijzen en records.

Nike Flyknit 360 C. Ronaldo Black

Uiteraard hoort er bij zulke prestaties ook subliem schoeisel en dat is nou net wat Nike heeft weten te bereiken met de Nike Mercurial CR7 voetbalschoenen lijn. De Nike Mercurial Superfly CR7 AG is terug en beter dan ooit. De voetbalschoen is ontworpen met “Snelheid” in het vizier. Daarom is menig kenner ervan overtuigd dat de Nike Mercurial collectie 2018 naar een nieuwe hoogte gebracht zal worden door deze uitgekomen Ronaldo voetbalschoenen.

  • Nike Mercurial voetbalschoenen
  • Maten: 32 tot 47 1/2
  • Kunstgras schoenen
  • Cristiano Ronaldo

Nike Mercurial Superfly CR7 AG

De Nike Mercurial Superfly CR7 AG voetbalschoenen zijn ontworpen met aan de bovenkant het comfortabele “Flyknit” materiaal. Het elastische en toch elegante stuk heeft iets weg van een sok. Door dit element hebben de schoenen een perfecte pasvorm voor ieder persoon. Hierdoor zal je het idee hebben dat je voeten 1 met de schoen worden. Het Flyknit gedeelte is niet het enige element dat je terug doet denken aan het “sok-principe”. De sportgigant heeft namelijk de tong verwijderd en de Nike Mercurial Superfly CR7 AG betoverd met het Dynamic Fit Collar. Deze loopt helemaal door tot zelfs boven de enkel. Het zullen dus niet alleen je voeten zijn die 1 met de schoen voelen, maar ook je enkels en kuiten.

Nike Voetbalschoenen Leer

De Nike Mercurial Superfly CR7 AG paars voetbalschoen is aan de bovenkant bij het Flyknit gedeelte bedekt met het hoogwaardige “Nike skin” en een silicone coating. Door dit laagje wordt er nog meer gevoel en grip op de bal gecreëerd. Dit is uiteraard een bevordering voor het dribbelen op snelheid, het passen en het uithalen. Uiteraard is het sok idee, zeer aantrekkelijk en straalt uiterst veel comfort uit. Maar het is wel belangrijk dat het schoeisel ook stabiliteit biedt. Om hier aan te voldoen heeft Nike “Brio-kabels” in de bovenkant geweven. Hierdoor worden de voeten op de plaats gehouden in de voetbalschoen en dragen zo bij aan de unieke pasvorm in de Superfly. Verder bevorderen de ingeweven kabels je snelheid doordat deze reageren op zelfs de kleinste bewegingen.

  • Flyknit
  • Brio-kabels
  • Dynamic Fit Collar
  • Nike Skin
  • Superfly
  • Carbonfiber

Ronaldo Voetbalschoenen 2018

De Nike Mercurial Superfly CR7 AG voetbalschoenen zijn uiteraard vervaardigd met een prominente carbonfiber zool welke met extra zorg door Nike ontwikkeld is. De zool bestaat uit 2 lagen van carbonfiber materiaal. Hierdoor wordt er stevigheid geboden waar nodig, terwijl de natuurlijke buiging van de voet nog steeds optimaal mogelijk is. De Nike Mercurial Superfly CR7 AG is verder ontworpen met langwerpige noppen. Deze zijn zo in de schoen vervaardigd om het versnellen te bespoedigen. Naast het versnellen helpen de noppen je bij het veranderen van richting en zorgen ervoor dat je explosief kunt zijn in alle richtingen. Maak dus vandaag nog bijvoorbeeld je Real Madrid tenue compleet met deze schitterende Nike Mercurial Superfly CR7 AG voetbalschoenen! Zoek je Nike hoge voetbalschoenen in kleur van de nieuwste boots.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *