Home » Nike Mercurial CR7 » Nike Mercurial Superfly VI CR7

Nike Mercurial Superfly VI CR7

nike mercurial superfly vi cr7In het zwart met oranje accenten de Nike Mercurial Superfly VI CR7 bestellen? Voetbalschoenen in het oranje met de Nike Mercurial Superfly 6 Elite FG oranje voor een geweldige uitstraling op het veld.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €74,95
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Flyknit 360 boots
  • Nike voetbalschoenen

Nike hoge voetbalschoenen populair omdat ze worden gedragen door Cristiano Ronaldo. Shop snel de nieuwste Superfly 6 met Flyknit 360 uit de lijn Born.

Ronaldo ook wel CR7 een geweldige voetballer die het nog wekelijks laat zien op de velden. De Portugees actief op deze schoenen in La Liga, Copa del Rey en Champions League. Superfly 6 is ontworpen om een stevigere bovenkant te creëren en een 360 Flyknit om sneller te kunnen handelen. Nike Mercurial CR7 voetbalschoenen met de nieuwste lijn Born hebben we al voorbij zien komen met de oranje varianten. Een nieuwe Nike Mercurial collectie 2018 ook wel Ronaldo voetbalschoenen met de nieuwste Nike Mercurial Superfly VI CR7.

Nike Mercurial Superfly VI CR7

In de store de nieuwste Superfly 6 Ronaldo voetbalschoenen. We hebben al een overzicht van de lijn Born gezien bij Nike Mercurial Superfly en Vapor 360 zwart. De allereerste oranje variant met de Nike Born Vapor 12 en Superfly 6 oranje. Verkrijgbaar in de maten kinder, kids, vrouwen, dames, mannen en heren in de online Nike store. Een vernieuwde Flyknit was nodig om de concurrenten voor de blijven. Na een uitvoerige test door Nike en Cristiano Ronaldo kwamen ze bij deze football boots. Andere spelers die de schoenen dragen zijn: Sterling, Leroy Sané, Isco, Anthony Martial, Thomas Lemar, Sadio Mané, Asensio en Icardi. Prachtig in de kleuren black and orange voor de wedstrijden in de diverse competities.

Nike Voetbalschoenen Flyknit 360

In onze store Nike Mercurial Superfly CR7 schoenen met de nieuwste Flyknit technologie. De “Nike skin” wil zeggen de bovenkant met een unieke leer. Een Silicone coating voor een betere passing en schot. Passing wordt nu helemaal zuiver maar vooral de acties kunnen op een betere manier worden uitgevoerd. De sok-fit is extra verstevigd in combinatie met de Brio-kabels. Comfort is voor Nike altijd belangrijk wat we ook terug zien in de voetbalshirts. De Nike Mercurial Superfly VI CR7 zullen nooit voorkomen dat je blessures krijgt maar meer bescherming is altijd goed. Nike Brio-kabels zichtbaar op de skin van de football boots. Shop vandaag nog de nieuwe Nike Born voetbalschoenen in het zwart.

Nike hoge voetbalschoenen in het zwart met oranje accenten? Bekijk dan de Nike Mercurial Lijn van Voetbalshirtsdirect.nl. De Nike voetbalschoenen Flyknit 360 met een vernieuwde binnenkant waar lagen zijn afgehaald voor nog lichtere voetbalschoenen. Een nieuwe zool en noppen die anders zijn geplaatst voor meer acties en uithouding. Explosief versnellen en comfort zijn belangrijk geweest bij de nieuwe ondergrond. Zoek je nieuwe voetbalschoenen? Ga voor de Nike Mercurial Superfly VI CR7 ook wel Ronaldo voetbalschoenen 2018.

  • Flyknit 360 Technologie
  • Brio-kabels en Nike Skin
  • Dynamic Fit Collar
  • Superfly VI of 6
  • Carbonfiber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *