Nike Mercurial Vapor 12 Elite FG Oranje

nike mercurial vapor 12 elite fg oranjeVoetbalschoenen met Flyknit 360: Nike Mercurial Vapor 12 Elite FG oranje kopen? De hoge Superfly variant met de Nike Mercurial Superfly met sok.

direct bestellen vsd
  • Prijs vanaf €79,99
  • In: kinder, junior, heren en vrouwen
  • Flyknit 360 structuur
  • Kleuren: oranje, zwart en neon
  • Nikeskin en ACC technologie

Voetbalschoenen Nike Mercurial Superfly met de nieuwste lijn Born. Vapor 12 ontworpen voor het tweede seizoenhelft voor de wedstrijden in de Champions League.

We noemen de Champions League want dit is het podium waar de Mercurial Vapor XII zijn geïntroduceerd door Neymar Jr. Het was even wachten op de Born voetbalschoenen in het oranje, neon en zwart maar wat een resultaat. Nike Mercurial Vapor XII worden ook gedragen door Alexis Sanchez en Eden Hazard om een aantal topspelers te noemen. De lichtgewicht voetbalschoenen door de 360 Flyknit van Nike met een gewicht van 189 gram. Nike Mercurials ontworpen voor iedere positie in het veld en de komende maanden zeker te zien op de velden. Shop de voetbalschoenen in de online voetbalschoenenshop in kinder, dames, heren, vrouwen, mannen, junior en kids maten.

Nike Mercurial Vapor 12 Elite FG Oranje

Het bijzondere aan de voetbalschoenen is de opbouw in lagen. Een manier om de Nike Vapor Born 360 oranje voetbalschoenen zo licht te ontwerpen. De football boots geschikt voor alle ondergronden en weersomstandigheden. ACC ook wel All Conditions Control in combinatie met de Nikeskin blijven de schoenen in perfecte staat. Voetbalschoenen schoonmaken? Je kunt ze het beste na een training of wedstrijd direct schoonmaken. Zorg dat de schoenen niet uitdrogen en laat ze niet bevriezen. De unieke hielvorming van de schoenen zorgen voor een perfecte fit. Nike Flyknit 360 is compleet vernieuwd voor de Nike Mercurial Vapor 12 Elite FG oranje boots.

De nieuwste voetbalschoenen van het seizoen met de Neymar oranje voetbalschoenen 2018. Neymar wordt genoemd wat hij is het gezicht van de Vapor football boots. Nikegrip op de zool en buitenkant om geweldig snelle acties te maken en verdedigend in te grijpen wanneer nodig. Het ontwerp is zorgvuldig gedaan en Nike heeft al gemeld dat het chroom in de loop van de tijd kan vervagen. Voetbalschoenen voorzien van veters en de Nike swoosh aan de zijkant en voorkant. Een prachtige voetbalschoen om als een baas op de training of wedstrijd te komen. Shop ze in onze voetbalschoenenshop van www.voetbalshirtsdirect.nl.

  • Nike voetbalschoenen
  • Gedragen door: Neymar, Hazard en Sanchez
  • Lichtgewicht: 189 gram
  • Nikegrip en Nikeskin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *