Home » Nike Mercurial CR7 » Nike Mercurial Vapor XI CR7 FG

Nike Mercurial Vapor XI CR7 FG

nike mercurial vapor xi cr7 fgDe Nike Mercurial Vapor XI CR7 FG zwart leer voetbalschoenen zijn uitgekomen en speciaal ontwikkeld voor sterspeler Cristiano Ronaldo. Zie ons Voetbalschoenenshop voor de nieuwste Nike voetbalschoenen 2017.

bestel nu

Prijs kids vanaf €43,50
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Zwart met chrome
Nike voetbalschoenen
Maten: 32 tot 47,5

De FG versie uit de Nike Vapor lijn is ontworpen voor de meest standaard ondergrond (firm ground). De medium tot harde voetbalvelden vallen hier dus onder. Veruit de meest brede Vapor voetbalschoen uit het assortiment en daardoor ook de meest populaire voetbalschoenen. De Nike Mercurial Vapor XI CR7 FG valt op door het geweldige design. Ze zijn ontworpen met opvallende dark pack en ontworpen voor explosieve versnellingen in alle richtingen. Dit laatste vanwege een nieuwe superieure technologie welke bijdraagt aan een hogere snelheid. De Nike Mercurial Vapor XI CR7 FG heeft in deze uitgave een nieuwe zool en heeft de upper een nieuwe textuur. Wat vind je van deze voetbalschoenen?

Nike Mercurial Vapor XI CR7 FG

De Nike Mercurial Vapor XI CR7 FG Gala voetbalschoenen is voorzien van de Nike Micro Touch technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat je op blote voeten speelt. Hierdoor heb je een uitstekende grip en verbeterde bal beheersing. De tong van de Nike zwarte voetbalschoenen is ontworpen van extreem dun microfiber leer en zit vast gestikt aan de bovenste laag. Doordat deze laag zo dun is ontworpen, wordt deze perfect gevormd naar de voet. De voordelen die je zult ervaren door de vast gestikte tong is dat de Nike Mercurial Vapor XI CR7 FG voetbalschoenen een perfecte instap hebben en dat je een geweldig comfort ervaart. Bekijk via onderstaande button de Nike Mercurial Vapor kids.

  • Beschikbaar in: FG, AG en IC
  • Dark Lightning Pack
  • Gedragen door: Cristiano Ronaldo, Alexis Sánchez, Zlatan Ibrahimovic en Kevin De Bruyne

Nike Vapor CR7 Voetbalschoenen

De Nike Mercurial Vapor XI CR7 FG zijn ontworpen door Nike met een micro textuur welke een extra touch en grip creëert. Deze textuur is aangebracht met de bekende ACC technologie erin verwerkt. Onder alle weersomstandigheden bieden de schoenen hierdoor extra grip en vastigheid. De Nike Mercurial Vapor X CR7 FG zijn tevens voorzien van nieuwe noppen en de daarbij horende posities op de plaat van de zool. Door deze herpositionering heb je een goede en snelle afzet in elke richting. Op de hak vind je overigens 2 extra noppen welke zorgen voor extra stabiliteit. Maak dus vandaag je tenue compleet met de geweldige Cristiano Ronaldo Nike Mercurial Vapor XI CR7 FG voetbalschoenen. Ben je meer geïnteresseerd in de Nike hoge voetbalschoenen versies? Volg ons via de sociale kanalen.

  • Teijin bovendeel
  • Geïntegreerde tong
  • Unieke buitenzool
  • Noppensysteem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *