Nike Nederland Minikit Baby Oranje 2022-23

nike nederland minikit baby oranje 2022-23Hier het Nike Nederland minikit baby oranje 2022-23 te bestellen. Je vindt in onze Nederlands Elftal shop ook voor senioren, kinderen en baby’s een los thuisshirt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kids, mini junior, dames en heren
  • Seizoen: UEFA EURO 2024
  • Mini tenue kinderen
  • Sterspeler: Virgil van Dijk

Deze is te verkrijgen in de maten 0-2 jaar, 2-4 jaar en 4-6 jaar. Een ideaal cadeau of artikelen voor de kleine supporters onder ons. Nike voetbaltenues worden ontworpen met het bekende Dri-fit systeem zodat zweet en vocht wordt afgevoerd naar de buitenste lagen. Het Nike Nederland mini tenue is beschikbaar voor de mini’s maar natuurlijk ook voor kids, vrouwen en heren.

Het tenue is ontworpen voor kids vanaf 3 maanden dus extra leuk als cadeau.

Het KNVB logo vinden we terug op de linkerborst en aan de rechterkant van het Nike voetbalbroekje. Bekijk ook eens het Nike Nederland trainingspak 2020-2021. Hieronder het NL tenue kinderen vanaf 6 jaar tot 15 jaar. Het oranje tenue baby 2022/23 wordt geleverd met Nederlands Elftal shirt, kousen en voetbalbroekje. Maak je kind klaar voor het WK voetbal en ga samen los voor de televisie.

Wat vind je van de selectie die nu Ronald Koeman bekend heeft gemaakt?

Nike Nederland Minikit Baby Oranje 2022-23

Het officiële Nederlands Elftal tenue wordt geleverd in het oranje. De zwarte accenten zijn nieuw op de KNVB voetbalkleding. Deze bestaat uit het officiële thuisshirt, broekje en sokken uit de Nike productie. We gaan het Nederland tenue zien tijdens de Nations League wedstrijden en als voorbereiding op het Europees kampioenschap voetbal 2024. We hopen natuurlijk dat Nederland gaat winnen onder van Gaal. Hij gaat het na het toernooi overdragen aan succescoach Ronald Koeman. Hopelijk kunnen we weer “juichen” tijdens het WK. Wil jij dus hetzelfde tenue als Frenkie de Jong, Depay of 1 van je andere helden, dan is dat nu mogelijk. Het voetbalshirt is natuurlijk te bedrukken met naam en nummer van je favoriete speler. Liever een eigen naam en nummer dan kan dat natuurlijk ook.

  • Oranje tenues mini
  • Maten: 0-2, 2-4 en 4-6 jaar
  • Voetbaltenues NL baby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *