Home » Nederlands Elftal » Nike Nederland Trainingspak Kids

Nike Nederland Trainingspak Kids

nike nederland trainingspak kidsHet Nike Nederland trainingspak kids en het Nike Nederland trainingspak zijn tegelijk uitgekomen in onze Nederlands Elftal fanshop.

direct bestellen vsd

  • Nederlands Elftal trainingspakken
  • In: kids, junioren, kinderen en senior
  • Seizoen: tot EK voetbal 2020
  • Kleuren: zwart en oranje
  • Oranje voetbalkleding

Het prachtige Nike Nederland trainingspak kids zal gebruikt worden tijdens persconferenties, reizen en wanneer Nederlands Elftal gaat warmlopen. Zoek je andere oranje artikelen dan kan je hierboven doorklikken op oranje artikelen voor een oranje vlag of oranje sjaal.

Het Nederland trainingspak in het zwart met oranje. Beide voetbal trainingspakken zijn tevens voorzien van het KNVB jubileumlogo. Een prachtig Nike Nederland trainingspak kids die we tot het EK voetbal 2020 zullen zien. We wachten nu met spanning af of Nederland de EK kwalificatie 2020 door zal komen met landen als Frankrijk tijdens de UEFA Nations League. Maak je oranje collectie vandaag nog compleet met het prachtige nieuwe oranje trainingspak.

Nike Nederland Trainingspak Kids

Het Nederlands Elftal trainingspak kinderen 2018-2019 is weer een Nike trainingspak met een klasse uitstraling. Als we Nike horen dan denken we Dri-fit. Je kunt dus tijdens het sporten een droog trainingspak houden door het vocht wat naar de buitenste lagen wordt gedreven. Nike trainingspakken hebben een normale pasvorm en te vergelijken in kids, junior en senioren maten. Het Nike Nederland trainingspak is voorzien van twee Nike logo’s. Op het Nederland trainingsjack vinden we deze op de rechterborst en op de Nederland trainingsbroek aan de linkerkant.

Het Nike NL trainingspak junioren 2018-19 is voorzien van vijf ritsen. Naast het Nike Nederland trainingspak kids geïnteresseerd in andere EK voetbal artikelen kijk dan in bij onze Landen tenues. Een Nike Nederland trainingspak kids is te bedrukken met nummer of initialen. Op de hoogte blijven van de nieuwste voetbalartikelen volg ons dan op Social Media en wij zorgen voor de laagste prijs. Oudere artikelen zijn het Nederlands elftal uitshirt 2018-2019 en Nike Nederlands elftal shirt.

  • Nike trainingskleding
  • Oranje fanshop
  • Dri-FIT technology

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *