Home » Nederlands Elftal » Nike Nederland Trainingspak

Nike Nederland Trainingspak

nike nederland trainingspakHet Nike Nederland trainingspak bij Voetbalshirtsdirect in het zwart oranje net als het Nederland trainingspak 2018-2020.

direct bestellen vsd

  • Nederlands Elftal trainingspakken
  • Beschikbaar in: kids, junior, dames en senior
  • Seizoen: Kwalificatie WK voetbal
  • Partners: Voetbalshop
  • Nike voetbalkleding
  • Oranje kleding

Het Nike Nederland trainingspak zal tot het EK voetbal 2020 worden gedragen. Een landen trainingspak wordt gedragen wanneer een speler op de bank moet plaatsnemen of tijdens het reizen naar een wedstrijd.

Het Nederlands Elftal trainingspak zwart is zowel in kids als senioren te verkrijgen in onze Nederlands Elftal shop. Een prachtig unieke Nike trainingspak mag niet ontbreken als je het Nederlands Elftal een warm hart toedraagt. Het trainingspak dat bestaat uit een Nederland trainingsjack en Nederland trainingsbroek is natuurlijk ook heerlijk om te dragen in huiselijke sferen. Zoek je bijvoorbeeld een Nederlandse vlag, oranje sjaal of een leuke oranje muts dan kan je klikken op oranje artikelen naast de afbeelding. Bekijk in de Nederlands voetbal fanstore ook het Nederlands Elftal trainingspak zwart 2018-2019.

Nike Nederland Trainingspak 2018-19

Het Nike Nederland trainingspak is ontworpen door Nike met een Dri-fit technologie. Het prachtige Nederland trainingspak zwart oranje is beschikbaar voor iedereen. Een groot verschil met trainingspakken voetbalclubs is dat de sponsor ook te vinden is op het Nederland trainingsjasje. Op de trainingsbroek en trainingsjas zien we de Nike logo’s in het oranje. Het is in de geschiedenis niet vaker voorgekomen dat rode accenten zijn verwerkt. Het trainingspak werd voorheen oranje trainingspak genoemd maar door de zwarte kleur spreken we van een ING trainingspak.

Een Nike trainingspak is voorzien van een 5-tal ritsen. Het is dus heerlijk om op de bank te ontspannen met een 100% polyester trainingspak. Een Nike Nederland trainingspak is uiteraard weer te personaliseren met nummer of initialen. Wil je dus dezelfde trainingspak als sterspelers Virgil van Dijk en Wijnaldum dan kan het nummer voor 4,95 worden bedrukt. Volg ons voor de nieuwste voetbal artikelen in onze Voetbalshop. Bekijk daarnaast nu ook het nieuwe Nederlands Elftal overzicht.

  • NL trainingskleding
  • Nike Dri-fit technologie
  • 100% polyester trainingspak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *