Home » Nederlands Elftal » Nike Nederland Uitshirt Kids

Nike Nederland Uitshirt Kids

nike nederland uitshirt kidsNike Nederland uitshirt kids 18/19 kopen? Het blauwe Nederland voetbalshirt in onze Nederlands Elftal fanshop. Bekijk ook eens het Nederland voetbalshort blauw 2018-2019 en Nederlands Elftal uitshirt 2018-2019.

direct bestellen vsd

+ Nederlands Elftal uitkleding / tenues 18/19

+ Beschikbaar in: kids, junior en senior

+ Seizoen: kwalificatie WK 2018

Nike Nederland Uitshirt Kids 18/19

Het Nike Nederland uitshirt kids 18/19 te zien tijdens de oefenwedstrijden maar ook tijdens de kwalificatiewedstrijden voor het Europees kampioenschap voetbal 2020. Een Nederland voetbalshirt blauw is ontworpen van 100% gerecycled polyester. Het Nike voetbalshirt is dus milieuvriendelijk ontworpen en nog heerlijke tijdens de warme dagen. Ben jij dus een voetballer of sporter dan het is het Nike Nederland uitshirt kids ideaal om toe te voegen aan je collectie. Het Nike Nederland uitshirt kids 18/19 is te verkrijgen in de maten 122 tot 164 en betreft een officieel product van Nike. Nike voetbalkleding wordt gemaakt van het bekende Dri-fit materiaal voor een comfortabel shirt. Hierboven ook het Nederland shirt blauw in Small, Medium, Large, XL en XXL.

Nederland Shirt Uit Kind 18-19

Het Nederland shirt uit kids 18-19 ontworpen met een prachtige blauwe basiskleur. Een voetbalshirt heeft verder mooie lichtblauwe accenten. Het KNVB logo en Nike logo zijn de vinden in het lichtblauw. De kleur van de mouwen en achterkant maken het tot een prachtig geheel. Het Nederlands Elftal shirt uit kids is natuurlijk te bedrukken met je favoriete speler. In de nek van het Nederlands Elftal uitshirt kids staat ‘Nederland’. Een prachtig blauw voetbalshirt Nederland om ons voor te bereiden op het EK voetbal 2020. Het Nike Nederland uitshirt kids heeft een normale pasvorm en bijzondere technologieën in het voetbalshirt. Een prachtig blauw voetbalshirt met een uitstraling. Laat hieronder gerust weten welk voetbalelftal, de coach zou moeten opstellen om een kans te maken op het EK.

  • Nederlands Elftal / Holland
  • Afkorting: NL
  • Kwalificatie UEFA Euro 2020
  • Nike Dri-FIT technologie
  • 100% gerecycled polyester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.