Nike Nederlands Elftal EK Damesteam Uitshirt Wit 2022-23

nike nederlands elftal ek damesteam uitshirt wit 2022-23Hier kan je het Nike Nederlands Elftal EK damesteam uitshirt wit 2022-23 kopen. Deze is ontworpen voor EURO22. Je kunt deze al krijgen voor kinderen en van x small tot Xlarge. Deze is ook te bedrukken met de spelers.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Bedrukking mogelijk
  • Diverse maten beschikbaar
  • Te zien tijdens EURO2022

We zijn benieuwd naar het Europese toernooi van de dames. Zullen Lieke Martens, Vivianne Miedema, Shanice van de Sanden en Jackie Groenen weer op scherp staan tijdens het toernooi? Misschien halen ze wel weer de finale. Het shirt is te bestellen via de button hierboven. Voor een goedkoper replica shirt ga dan naar Voetbalshirtskoning.

Je kunt het damesshirt van de leeuwinnen bestellen van kids, xsmall tot Xlarge.

Een Nike ontworp voetbalshirt zorgt voor een perfecte pasvorm. Deze wordt ontworpen met mesh-panelen zodat je shirt zal ademen. Wel nodig in de zomer waar de temperatuur zomaar richting de 30 zal kunnen gaan. Je kunt daarnaast ook de voetbalbroekjes en kousen bestellen voor een compleet thuistenue.

Nike Nederlands Elftal EK Damesteam Uitshirt Wit 2022-23

Zullen de straten weer oranje kleuren wanneer de dames gaan voetballen? Bij ons in de buurt zullen de straten weer gezellig oranje kleuren in ieder geval. Vind jij een dergelijke pasvorm nu niets? Ga dan voor een oranje shirt dames Nederland. Het maakt tegenwoordig niet meer uit wat je draagt als je de straat opgaat. Misschien nog mooier en ben jij aanwezig tijdens het toernooi. Veel plezier met het shirt en wie weet kunnen we weer juichen.

  • Leeuwinnen
  • Kledingmerk Niks
  • Dri-FIT technologie met mesh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *