Nike Nederlands Elftal Oranje Tenue Kids 2021-22

nike nederlands elftal oranje tenue kids 2021-22Hier het Nike Nederlands Elftal oranje tenue kids 2021-22 in onze Nederlands Elftal fanshop. Kies het oranje tenue van de Koningen van de Nations League. We gaan deze nu zien tijdens het EK van 2021.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior, dames en senior
  • Seizoen: EK voetbal 20201
  • Outlet tenue oranje
  • Nike voetbalkleding

Deze is gemaakt van 100% polyester en te zien tijdens de EK EURO voetbal 2021. De kleurencombinatie van oranje en wit en zwart is uniek. Een tenue is dus te verkrijgen voor de kleintjes tot XXL. Een samengesteld Nike tenue met een prachtig trainingspak? Het kan allemaal in onze store. Het Nike logo komt veelvuldig voor op zowel het oranje voetbalshirt, short en de kousen. Een prachtige tenue waar we de komende tijd weer heerlijk van kunnen genieten. Het oranje tenue EK 2021 is gemaakt van polyester met een normale pasvorm.

eerste wedstrijd Nederlands Elftal op het EK voetbal 2021? 13 juni 21:00 🇳🇱 Nederland 🇺🇦 Oekraïne

Nike Nederlands Elftal Oranje Tenue Kids 2021-22

Het Nederlands Elftal tenue kinderen bestaat uit het shirt, short en kousen. Wil je een voetbaltenue bedrukken? Natuurlijk is het mogelijk om je favoriete speler achterop het Nederlands Elftal shirt te verkrijgen. Het nummer zal groot zichtbaar zijn op de rug, voorkant van het voetbalshirt en aan de voorkant van het midden. Uiteraard is het ook mogelijk om het nummer op het voetbalbroekje te bedrukken. Langs het Nike Nederlands Elftal oranje tenue kids 2021-11 zien we een zwarte lijn. Wil je liever een oranje tenue voor kids tot 8? Bekijk dan eens het Nederland minikit baby oranje 2021-2022.

De EK Poule Nederland met Oostenrijk, Oekraïne en Noord-Macedonië moet een makkie zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.