Nike Nederlands Elftal Tenue Kids

nike nederlands elftal tenue kidsIn het oranje met wit en zwart het Nike Nederlands Elftal tenue kids in onze Nederlands Elftal fanshop. Kies het oranje tenue van de Koningen van de Nations League.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €59,99
  • Beschikbaar in: kids, junior, dames en senior
  • Seizoen: kwalificatie EK voetbal 2020
  • Outlet tenue oranje
  • Nike voetbalkleding

Het Nike Nederlands Elftal tenue kids 2018/2019 gemaakt van 100% polyester en te zien tijdens de kwalificatie EK voetbal 2020. De kleurencombinatie van oranje en wit en zwart is uniek. Het Nike Nederlands Elftal tenue kids is dus te verkrijgen voor de kleintjes tot XXL. Een samengesteld Nike tenue met een prachtig Nike Nederland trainingspak kids. Het Nike logo komt veelvuldig voor op zowel het oranje voetbalshirt, Nederland voetbalshort en de Nederlands Elftal voetbalkousen. Een prachtige tenue waar we de komende tijd weer heerlijk van kunnen genieten. Het oranje tenue 2018-2019 is gemaakt van polyester met een normale pasvorm. We gaan er vanuit dat Nederland weer te zien is tijdens het Wereldkampioenschap voetbal.

Nike Nederlands Elftal Tenue Kids

Het Nederlands Elftal tenue kinderen bestaat natuurlijk ook het Nederlands Elftal shirt, short en kousen. Een voetbaltenue bedrukken? Natuurlijk is het mogelijk om je favoriete speler achterop het Nederlands Elftal shirt te verkrijgen. Het nummer zal groot zichtbaar zijn op de rug, voorkant van het voetbalshirt en aan de voorkant van het midden. Uiteraard is het ook mogelijk om het nummer op het Nederlands Elftal voetbalbroekje 2018-2020 te bedrukken. Langs het Nike Nederlands Elftal tenue kids zien we de prachtige zwarte lijn over het tenue. Een prachtig voetbaltenue voor de oranje fan! Een oranje tenue voor kids tot 8? Bekijk dan eens het Nederland minikit baby 2018-2019. In de shop ook het Nederlands Elftal shirt kind 2018-2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *