Nike Nederlands Elftal Tenue Oranje Kids 2022-23

nike nederlands elftal tenue oranje kids 2022-23Hier het Nike Nederlands Elftal tenue oranje kids 2022-23 in onze NL fanshop. Kies het oranje tenue van de Koningen van de Nations League. We hebben deze nu eerst zien tijdens het WK van 2022 in Qatar.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior, dames en senior
  • Seizoen: Tot EK voetbal 2024
  • Nike voetbalkleding

Deze is gemaakt van 100% polyester en te zien tijdens de kwalificatie EURO voetbal 2024. De kleurencombinatie van oranje en zwart is uniek. Een tenue is dus te verkrijgen voor de kleintjes tot XXL. Een samengesteld Nike tenue met een prachtig trainingspak? Het kan allemaal in onze store. Het Nike logo komt veelvuldig voor op zowel het oranje voetbalshirt, short en de kousen. Een prachtige tenue waar we de komende tijd weer heerlijk van kunnen genieten. Het oranje tenue EK 2024 is gemaakt van polyester met een normale pasvorm.

Na een pak slaag tegen Frankrijk gaat NL het al moeilijk krijgen om EURO2024 te halen

We zijn benieuwd naar het toernooi welke nu weer gaat komen. Het zal toch even wennen worden en helemaal als we kijken naar het schema. De Champions League moeten ze er even doorheen rammen. Daarna zijn benieuwd wie beschikbaar zijn en hopelijk niet teveel blessures. We hopen sowieso op Frenkie, Virgil, Memphis en Bergwijn om er even een paar te noemen. Je kunt ook het losse Nike Nederlands Elftal voetbalbroekje oranje 2022-23 bestellen.

Nike Nederlands Elftal Tenue Oranje Kids 2022-23

Het Nederlands Elftal tenue kinderen bestaat uit het shirt, short en kousen. Wil je een voetbaltenue bedrukken? Natuurlijk is het mogelijk om je favoriete speler achterop het shirt te verkrijgen. Het nummer zal groot zichtbaar zijn op de rug, voorkant van het voetbalshirt en aan de voorkant van het midden. Uiteraard is het ook mogelijk om het nummer op het voetbalbroekje te bedrukken. Langs het Nike zien we een zwarte lijn. Wil je liever een oranje tenue voor kids tot 8? Bekijk dan eens het Nike Nederland minikit baby oranje 2022-23.

  • Nederlands Elftal
  • ONSORANJE
  • Bond: KNVB
  • Toernooien: Nations League en EURO2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *