Home » Nederlands Elftal » Nike Nederlands Elftal Tenue

Nike Nederlands Elftal Tenue

nike nederlands elftal tenueHet Nike Nederlands Elftal tenue of voor kids het Nike Nederland tenue kids en Nederland minikit baby 2018-2019.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €59,99
  • In: mini, kids, junior, dames en senior
  • Seizoen: kwalificatie EK voetbal 2020
  • Nike voetbalkleding
  • Sterspeler: Virgil van Dijk
  • Oranje artikelen

Het Nike Nederlands Elftal tenue in de senioren maten dus vanaf maat S tot XXL is het duurste Nike voetbaltenue van de 3. Het Nike oranje voetbaltenue gaan we in ieder geval terug zien tijdens de EK kwalificatie 2020.

Nike Nederlands Elftal Tenue

Nike Nederland tenue heeft natuurlijk de kleur oranje. Het oranje tenue had vorig seizoen nog witte accenten. Het Nike tenue is voorzien van een uitstekende kwaliteit en wel het Dri-fit systeem. Dri-fit zorgt samen met de mesh-gaatjes voor een comfortabel en droog tenue. Het vocht wordt niet alleen naar buiten gedreven het voelt ook tijdens warme dagen fris aan. Het Nike logo en de Nike accenten vinden we terug in het blauw. De Nederland sokken hebben als enige een Nike oranje accenten. Zoals gezegd is het oranje tenue 2018-2020 eenvoudig samen te stellen bij onze betrouwbare aanbieders. De prijzen variëren ook maar met een paar cent. Bekijk hieronder de tabel voor het Nike Nederland tenue kids.

Nike Oranje Tenue 2018-2020

Het Nike oranje tenue 2018-2020 bestaande uit het Nederlands elftal thuisshirt 2018-2019, Nederland voetbalbroekje en Nederlands Elftal kousen. Een oranje shirt kan worden bedrukt met naam en nummer. Aan de voorkant van het oranje voetbalshirt verschijnt ook het nummer. Het voetbalshort ook te bedrukken met alleen een nummer. Wil je dus een persoonlijk Nike oranje tenue 2018-2020 dan is het mogelijk. Bekijk snel de mogelijkheden bij onze aanbieders. We hopen weer snel op een hoofdtoernooi aanwezig te zijn. Klik in de tabel om de aanbieders, prijzen en beoordelingen te vergelijken en stel het Nike Nederland tenue zelf samen. Een los oranje shirt bekijk dan eens het Nederland thuisshirt vrouwen 2018-2019.

  • Nederlands Elftal
  • Ons Oranje
  • Volgende toernooi: EK voetbal 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.