Nike Nederlands Elftal Thuistenue Oranje 2021-2022

nike nederlands elftal thuistenue oranje 2021-2022In het oranje met zwarte accenten het Nike Nederlands Elftal thuistenue oranje 2021-2022. Voor kids het Nike Nederland oranje tenue kids 2021-22. Nederland speelt eerst een aantal oefenwedstrijden, UEFA Nations League en nu UEFA Euro 2021. Een goede mix van jongelingen als Frenkie de Jong, Memphis en Matthijs de Ligt. Ga voor het geweldige oranje tenue en wie weet zijn we weer bij het volgende toernooi.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl

Deze is er in de senioren maten dus vanaf maat S tot XXL. Dit is direct de duurste want de meeste stof he ;). Het Nike oranje voetbaltenue gaan we in ieder geval terug zien tijdens EK2021.

  • In: mini, kids, junior, dames en senior
  • Seizoen: EURO2021
  • Nike voetbalkleding

Deze heeft natuurlijk de kleur oranje. Het oranje tenue had vorig seizoen nog witte accenten. Nu heeft deze zwarte accenten. Het Nike tenue is voorzien van een uitstekende kwaliteit en wel het Dri-fit systeem. Dri-fit zorgt samen met de mesh-panelen voor een comfortabel en droog gevoel. Het vocht wordt niet alleen naar buiten gedreven het voelt ook tijdens warme dagen fris aan. Het Nike logo en de Nike accenten vinden we terug in het blauw. De Nederland sokken hebben als enige een Nike oranje accenten. Zoals gezegd is het oranje EK tenue 2021-2022 eenvoudig samen te stellen bij onze betrouwbare aanbieders. De prijzen variëren ook maar met een paar cent.

Wat is de meest opvallende afwezige van oranje tijdens het EK? Sterspeler: Virgil van Dijk is nog geblesseerd.

Nike Nederlands Elftal Thuistenue Oranje 2021-2022

Het Nike oranje tenue EURO2021 bestaande uit het Nederlands elftal thuisshirt, voetbalbroekje en kousen. Een oranje shirt kan worden bedrukt met naam en nummer. Aan de voorkant van het oranje voetbalshirt verschijnt ook het nummer. Het voetbalshort ook te bedrukken met alleen een nummer. We hopen dat Frank de Boer wat gaat neerzetten straks tijdens het EK. Je kunt bij ons helemaal los als het om voetbal gaat. Zie ook andere activiteiten om je straat te versieren.

  • Nederlands Elftal
  • Ons Oranje
  • Volgende toernooi: EK voetbal 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.