Nike Nederlands Elftal Thuistenue Oranje 2022-2023

nike nederlands elftal thuistenue oranje 2022-2023Hier het Nike Nederlands Elftal thuistenue oranje 2022-2023. Je kunt voor kids het Nike Nederland tenue oranje kids 2022-23 bestellen. Nederland speelt eerst een aantal oefenwedstrijden, UEFA Nations League en nu de World Cup 2022. Een goede mix van jongelingen als Frenkie de Jong, Memphis en Matthijs de Ligt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl

Deze is er in de senioren maten dus vanaf maat S tot XXL. Dit is direct de duurste want de meeste stof he ;). Het Nike oranje voetbaltenue gaan we in ieder geval terug zien tijdens WK2022. Zoals gezegd is het oranje WK tenue 2022/23 eenvoudig samen te stellen bij onze betrouwbare aanbieders. De prijzen variëren ook maar met een paar cent.

  • In: mini, kids, junior, dames en senior
  • Seizoen: World Cup & Nations League
  • Nike voetbalkleding

Deze heeft natuurlijk de kleur oranje. Het oranje tenue had vorig seizoen nog witte accenten. Nu heeft deze zwarte accenten. Het Nike tenue is voorzien van een uitstekende kwaliteit en wel het Dri-fit systeem. Dri-fit zorgt samen met de mesh-panelen voor een comfortabel en droog gevoel. Het vocht wordt niet alleen naar buiten gedreven het voelt ook tijdens warme dagen fris aan. Het Nike logo en de Nike accenten vinden we terug in het blauw. De Nederland sokken hebben als enige een Nike oranje accenten.

Wat is de meest opvallende afwezige van oranje tijdens het WK? Sterspeler: …. (benieuwd wie we moeten invoeren straks)

Nike Nederlands Elftal Thuistenue Oranje 2022-2023

Het Nike oranje tenue World Cup 2022 bestaande uit het thuisshirt, voetbalbroekje en kousen. Een oranje shirt kan worden bedrukt met naam en nummer. Aan de voorkant van het oranje voetbalshirt verschijnt ook het nummer. Het voetbalshort ook te bedrukken met alleen een nummer. We hopen dat Louis wat gaat neerzetten straks tijdens het WK. Je kunt bij ons helemaal los als het om voetbal gaat. Zie ook andere activiteiten om je straat te versieren. Kies bij ons ook voor meer Nederlands Elftal kleding.

  • Nederlands Elftal
  • Ons Oranje
  • Volgende toernooi: WK voetbal 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *