Home » Phantom Vision » Nike Phantom Vision Blauw met Zwart

Nike Phantom Vision Blauw met Zwart

nike phantom vision blauw met zwartUnieke voetbalschoenen met verborgen veters nu als Nike Phantom Vision blauw met zwart bestellen? Laat ons onderaan weten wat je van de schoenen vindt.

bestel nu

+ Nike Phantoms

+ Pro, Elite en amateur

+ Kinderen, heren en vrouwen

+ Kleuren: blauw met zwart

Voetbalschoenen voor de training of de wedstrijden? We zijn daarom extra benieuwd wat jullie van de schoenen vinden. Ghost Lace worden de verborgen veters mooi genoemd maar voetbalt het ook echt lekkerder? We kijken uit naar jullie reacties over de Nike Phantom Vision blauw met zwart.

Nike Phantom Vision Blauw met Zwart

We hebben het hierboven al genoemd, het maakt dus niet uit of je amateur of pro bent. Vinden jullie de nieuwe collecties vooruitgaan of juist achteruit? Tegenwoordig zien we kleuren van roze tot babyblauw maar deze donkerblauwe waren al een tijdje geleden. In combinatie met zwart moeten er toch liefhebbers zijn. We krijgen veel vragen of je als verdediger of keeper deze schoenen ook kan dragen? We kunnen daar kort op antwoorden met ja. Het maakt niet uit waar je staat in het veld. We zullen hieronder nog even verder gaan op de technologieën zoals de bovenlaag en nog meer.

Technologieën van Nike en Ondergronden

Het is natuurlijk belangrijk op welke ondergronden je de schoenen kan dragen. Stel je voor dat je altijd traint op kunstgras maar FG schoenen besteld. De schoenen slijten dan veel sneller dan de bedoeling is. Deze schoenen zijn ontworpen voor gras en iets harder gras. Iets stevigere ondergronden kan ook nog net. Welke technologieën zijn gebruikt voor deze schoenen? We kennen wel het Flyknit-materiaal wat de schoenen ligt maakt en de is vooral te zien aan de bovenkant. Dynamic Fit Collar is voor ondersteuning. Niet dat je er minder blessures door krijgt maar ze proberen het te voorkomen. Het is nu alleen nog even wachten op de naam van het vernieuwde pack. Bekijk in onze shop voorgaande met de Nike Phantom Vision Jordan x PSG zwart met rood.

  • Nike voetbalschoenen
  • Flyknit-materiaal / Quadfit-mesh
  • Dynamic Fit Collar | Sok-fit
  • Ghost Lace-systeem
  • Natuurgras (FG)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *