Home » Phantom Vision » Nike Phantom Vision Jordan x PSG Zwart met Rood

Nike Phantom Vision Jordan x PSG Zwart met Rood

nike phantom vision jordan x psg zwart met roodZoek je originele voetbalschoenen? Ga voor de Nike Phantom Vision Jordan x PSG zwart met rood en maak iedereen gek op de training.

bestel nu

Michael Jordan meets football
Lijn: Black Cat
Voor: kinderen en senioren
Pro variant maar ook Amateur
Exclusief en 1 paar p.p mogelijk
Ghost Lace dus verborgen veters

Als je dan toch voor unieke voetbalschoenen moet gaan kan deze zomaar in de smaak vallen. Wat vind jij van de voetbalschoenen? Moeten ze een samenwerking met Michael Jordan doorzetten? Het oogt inderdaad een beetje alsof ze de kleur van Chicago Bulls hebben gebruikt. Het zijn dusdanige unieke voetbalschoenen dan je per huishouden maar 1 paar kan bestellen. Black Cat zoals het pack heeft meegekregen kan je dragen op grasvelden of kunstgras velden. We moeten dan wel zeggen dat de schoenen veel sneller slijten dus misschien wel zonde. Veel plezier met de schoenen om letterlijk te shinen op de training.

Nike Phantom Vision Jordan x PSG Zwart met Rood

Het opvallende is dat we in 2018 veel in rood en zwart blijven hangen. Niet echt standaard kleuren maar zeker opvallend. Zie bijvoorbeeld Nike Phantom Vision Rising Fire rood waar wederom die Bordeaux rode kleur terugkomt. Zijn er kleuren voetbalschoenen die jij zeker niet zou dragen? Wij zijn erg benieuwd hoeveel geld je zou uitgeven aan voetbalschoenen. Je mag het hieronder laten weten of stuur je voetbalschoenen die je nu draagt door. Paris Saint-Germain en Air Jordan zijn voorlopig niet van elkaar af want hebben recent een contract getekend. Zou het te maken hebben met de invloeden van Neymar en Mbappe?

  • Nike verborgen veters voetbalschoenen
  • Samenwerking tussen Air Jordan en PSG
  • Quadfit-mesh | Flyknit
  • Dynamic  FIT Collar | Nike swoosh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *