Home » Nike Mercurial » Nike Superfly 6 Zwart Kindermaat

Nike Superfly 6 Zwart Kindermaat

nike superfly 6 zwart kindermaatFast by Nature koop je nu als Nike Superfly 6 zwart kindermaat. De prachtige Nike Mercurial Vapor XII CR7 FG ook in het Nike Mercurial Vapor 12 Elite FG oranje. Kies jij voor meer zwart of oranje op de voetbalschoenen?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €49,99
  • In: mini, kids, kinder en junioren
  • Nike Flyknit 360
  • Lijn: Fast by Nature

Nike Mercurial Superfly VI Elite voetbalschoenen in het zwart met oranje! Ga hierboven direct naar je favoriete aanbieder voor de nieuwste voetbalschoenen.

Voetbalschoenen in kindermaten zijn altijd erg in trek. Helemaal met de nieuwste Neymar voetbalschoenen gaan ze als een trein. In onze voetbalschoenenwinkel de nieuwste Mercurial Born 6 schoenen met de naam Fast by Nature. Naar de training of wedstrijd op de nieuwste voetbalschoenen? Shop dan de Nike Mercurial Superfly 6 Elite zwart oranje voor kids. Hoge football boots welke nu nog lichter zijn door het nieuwe Flyknit 360 systeem. Lagen zijn verwijderd zonder de kwaliteit aan de tasten. Shop de boots voor kinderen, junioren, kids en natuurlijk ook voor volwassenen.

Nike Superfly 6 Zwart Kindermaat

De lichtgewicht voetbalschoenen wegen slechts 197 gram. Ontworpen voor de dynamische voetballer in het veld. Mercurial’s van Nike worden geprezen door de geweldige Nikeskin. Nikeskin zit aan de bovenkant en zorgt voor een geweldige passing en balcontrole. ACC ook wel all conditions control zorgt ervoor dat je tijdens alle weertypes kunt voetbalschoenen. Regen, zon, wind of sneeuw? De Nike Mercurial Superfly VI kids kunnen het aan. Hoge voetbalschoenen ook wel Dynamic Fit Collar genoemd is vernieuwd en zit nu nog steviger om de voet. Een nieuwe grip en noppensysteem maakt het plaatje compleet van de Nike Superfly 6 zwart kindermaat.

  • Nike Mercurial Superfly 6
  • Vernieuwde Flyknit
  • ACC = all conditions control
  • Dynamic Fit Collar ook wel sokfit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *