Home » Nike Tiempo » Nike Tiempo Legend 7 Fast Zwart Oranje

Nike Tiempo Legend 7 Fast Zwart Oranje

nike tiempo legend 7 fast zwart oranjeDezelfde schoenen als Ramos of Rudiger? Je kun nu de Nike Tiempo Legend 7 Fast zwart oranje bestellen. Eerder hadden we de Nike Tiempo Legend Pirate om een unieke te noemen. Hoe veel geld geef jij gemiddeld uit aan voetbalschoenen?

direct bestellen vsd

  • Gewicht: 208 gram
  • Pack: FAST AF
  • Kleuren: zwart en oranje

Nike met de Fast AF lijn voor de sterspelers zoals Carvajal, Rudiger, Ramos, Pigue en Filipe Luís. Snelle acties en verdedigende activiteiten met de lichtgewicht voetbalschoenen van 208 gram.

Nike Tiempo Legend 7 Fast Zwart Oranje

Geweldige kwaliteit boots met de Tiempo Legend 7 voetbalschoenen. Kangoeroeleer aan de bovenkant met een unieke structuur wat lijkt op golven. Kwaliteit en comfort belangrijk en terug te vinden in de binnenkant van de cleats. Uniek middenvoet technologie en de stiksel zijn weggelaten voor een beter pass en schietoppervlak. Leer zorgt dat alles schoon en intact blijft tijdens het sporten. Uit welke lagen bestaat het bovendeel naast kangoeroeleer? Fit mesh kennen we inmiddels maar ook nog van nylon en heel bijzonder is de afwerking van schuim. Een reden waarom het lichtgewicht voetbalschoenen zijn. Je denkt misschien de Nike Tiempo Legend 7 Fast zwart oranje nooit lang mee kunnen gaan? De kwaliteit is zo hoog en houd je de schoenen schoon kunnen ze jaren meegaan. De eerste aanraking is dus verbeterd en comfort door schuim.

  • Bovenkant: Kangoeroeleer
  • Geen naden )schoon oppervlak
  • Fit-Mesh zodat de schoenen naar je voeten vormen

Fit-Mesh van Nike? Het leer kan uitrekken zodat de pasvorm zich naar je voeten vormt. Nike All Conditions Control (ACC) voor regen, zon en natte ondergronden. Flyknit kennen we al van alle voorgaande modellen en nu ook in de tong en hak. De Nike Fast AF lage voetbalschoenen voor alle posities in het veld. Elasticiteit ondersteuning bij het instappen en ook tijdens het dragen. Veters blijven vervelend en zorgen vaak door druk maar de stof maakt het comfortabel. De Nike Tiempo Legend 7 Fast zwart oranje ideaal voor spelers met prachtige controle en geweldige kwaliteiten. Stability Pods maar ook Flyknit om blessures zoveel mogelijk te voorkomen. De andere lage schoenen uit de Fast AF pack vind je in onze shop.

Ramos en Pigue Football boots 2018

In de online shop dus de Ramos en Pigue Football boots 2018. Een zool uniek ontwikkeld met data die hier oplos is gelaten. Finite Element Analysis (FEA) wordt het met een duur woord genoemd wat de schoenen beter en ademend maken. Hyperstability zool zodat je niet snel door je enkel zwikt en een prachtige noppensysteem. Tiempo voetbalschoenen veel verkocht in Nederland en ideaal om in te bewegen. In de online shop van Voetbalshirtsdirect.nl ook bijpassende scheenbeschermers en meer kleding uit het unieke pack. Tijdens het voetballen heb je extra steun en kan jij een geweldige 2018 tegemoet zien. Noppen worden op een andere manier geplaatst en voorzien van een zilveren kleur. Wat is wederom op de Nike Fast AF lage voetbalschoenen geplaatst? Nike grip zodat je niet snel uitglijdt en beter bestand bent op alle weertype.

  • Gedragen door: Carvajal, Rudiger, Ramos, Pigue en Filipe Luís
  • Gewicht: 208 gram
  • Gras, kunstgras en harde ondergronden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *