Home » Nike Tiempo » Nike Tiempo Voetbalschoenen

Nike Tiempo Voetbalschoenen

nike tiempo voetbalschoenenDe Nike Tiempo voetbalschoenen Legend 7 is uitgekomen met een fenomenaal design en functionaliteit in onze Nike voetbalschoenen shop. De Nike Mercurial Vapor XI CR7 FG zijn vergelijkbare Nike voetbalschoenen 2017.

direct bestellen vsd

Beschikbaar in: kids, junior, dames en heren
Outlet football boots
Tiempo voetbalschoenen
Gratis thuisbezorgd!
Kleuren: zwart en grijs

De Nike Tiempo Legend lijn is speciaal ontworpen voor, wellicht wel de beste voetballers ter wereld, Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic. De Nike voetbalschoenen Tiempo Legend VII is net zoals de vorige versie uitgekomen met een bovenstuk dat vervaardigd is uit het bekende Teijin OLM 12 materiaal. Hieronder de maten 38,5 tot 48,5.

Nike Tiempo Voetbalschoenen Legend

De Nike Tiempo voetbalschoenen Legend zijn speciaal ontworpen voor natuurlijk ondergronden. Je kent misschien de FG al in de naam. De editie Tiempo Legend voetbalschoenen van dit jaar heeft Nike er echter ook nog een Micro Touch en Micro Speed Control coating overheen gelegd. Hierdoor heb je een ongelooflijke grip op de bal. Dribbelen en het behouden van controle wanneer je op hoge snelheid bent, is dus nog beter te doen met deze nieuwe schoenen.

Goedkope Voetbalschoenen Tiempo Kopen

Nike heeft de bovenkant van de voetbalschoenen 2017 zeer netjes en flexibel ontworpen. Hierdoor wordt er een “blote voet touch” gecreëerd wanneer je in aanraking komt met de bal. Verder heeft Nike tijdens het ontwerpen ook nog het All Conditions Control element toegevoegd, wat betekent dat het voor de controle niet uitmaakt of je vochtige of droge omstandigheden op het veld staat. Een ideaal cadeau voor hem.

Nike Tiempo Legend VI FG

De Nike Tiempo Legend VI FG zijn uniek ontworpen en Nike heeft ze een speciale update gegeven. Hierdoor biedt de Nike sneaker nu een lock-down effect wanneer je je veters strikt. Daarnaast is de tong nu een vastgemaakt onderdeel van de Nike voetbalschoen.

Nike Voetbalschoenen Dames, Heren en Kids

We kunnen hierdoor concluderen dat de schoen de beste pasvorm heeft die we tot nu toe hebben gezien bij Vapor. De zool van de Nike voetbalschoenen dames, heren en kids. Deze is ontworpen van stabiel nylon materiaal, maar behoudt toch zijn flexibiliteit. Hierdoor wordt het mogelijk dat je op het veld explosief kunt versnellen. De hak van de voetbalschoenen 2017 is voorzien van twee extra paar noppen. Hierdoor wordt er extra stabiliteit op het veld gecreëerd.

  • Nike
  • Tiempo Legend
  • Firm-Ground (Natuurlijke ondergronden)
  • Micro Touch
  • Vast tong
  • All conditions control
  • Lichtgewicht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.