Nike Tottenham Hotspur Thuistenue Wit 2020-21

nike tottenham hotspur thuistenue wit 2020-21Koop hier het Nike Tottenham Hotspur thuistenue wit 2020-21. Je kunt ook eens langs het Nike Tottenham Hotspur donkerblauw trainingspak 2020-21 voor een prima prijs. Ook hebben we een los Tottenham Hotspur thuisshirt 2021-2022 voor weinig.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore
  • Tottenham Hotspur Football Club
  • Nike voetbalkleding

Nike heeft dit thuistenue ontwikkeld. De Amerikaanse sportgigant heeft een jarenlange reputatie in de sportwereld. Hierdoor hoef je, je zeker geen zorgen te maken over de kwaliteit van je aankoop. Je kunt deze dit jaar bewonderen tijdens de wedstrijden in de Premier League tijdens alle thuiswedstrijden van de club. Daarnaast zullen we het tenue terugzien in de FA Cup, League Cup en natuurlijk de Champions League.

Stelling: de CL finale is met veel geluk bereikt

Als we kijken naar dit tenue dan zien we een mooie witte basiskleur zoals we ieder seizoen kunnen zien. Deze kleur wordt afgewisseld door donkere en rode accenten. Zo vinden we het Nike logo op de rechterborst en het Tottenham Hotspur F.C. logo op de linkerborst. Op de voorkant van het thuisshirt vinden we de sponsor AIA in het rood. Je kunt ook los een voetbalbroekje, voetbalsokken of shirt bestellen :).

Nike Tottenham Hotspur Thuistenue Wit 2020-21

Een Spurs short heeft een mooie witte kleur, wat een serene rust in het tenue brengt. Daarnaast zijn de kousen ontworpen met een ergonomisch voetbed met de kleuren van het shirt en broekje. Door de samenwerking met Nike ipv Under Armour is het totale tenue thuis ontworpen met het Dri-Fit materiaal. Je kunt nu dus nog chiller sporten in dit thuistenue. Maak dus vandaag nog je Spurs collectie compleet met het frisse Tottenham Hotspur tenue.

  • Tottenham Hotspur Football Club
  • Bijnaam: Spurs
  • Kledingmerk: Nike (Dri-FIT)
  • Thuisshirt, short en kousen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *