Nike Turkije Shirt Thuis Kids 2021-2022

nike turkije shirt thuis kids 2021-2022Net als Yilmaz het Nike Turkije shirt thuis kids 2021-2022. We hebben ook in de voetbalshop, in aanloop van het EK voetbal 2020 het Nike Turkije trainingsjack rood. Nike Dri-FIT technologie voetbalkleding in het rood met wit voor EURO2020.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Seizoen: EK 2020
  • Kledingmerk: Nike
  • Dri-FIT technologie

Het prachtige voetbalshirt met witte en rode accenten voor het Turk voetbalelftal. Uiteraard is het nu mogelijk om al supporter ook het Turkije shirt thuis te dragen. Je kunt voor een bedrukte variant ook langs het Burak Yilmaz thuisshirt Turkije 2021-2022. We gaan deze spoedig zien tijdens EURO2020.

De ideale spitspositie is met Yilmaz

Nike voetbalkleding en dus ook het thuisshirt is voorzien van de Nike technologieën. Hierboven noemde we al even Dri-FIT welke vocht verplaatst zodat je droog aanvoelt. Het officiële Dri-FIT logo staat in het zwart links onderin. Daarnaast is de Nike swoosh in het wit gestikt op de linkerborst van het Turkije shirt junioren rood 2020-2021. Het logo van Turkije op de linkerborst voor de drager. Een bedrukking is natuurlijk ook mogelijk en verkrijgbaar in het wit. Je herkent de officiële bedrukking aan de logo’s in het nummer. Bekijk bij Voetbalshirtsdirect.nl het totaaloverzicht voetbalshirts landen.

Nike Turkije Shirt Thuis Kids 2021-2022

In de Turkije voetbal fanstore hebben we naast de thuisshirts ook merchandise zoals sjaals en vlaggen. Wens je bijvoorbeeld naast het Turkije thuisshirt kinderen EK2020 ook short en kousen? Je hebt dan een totaal Turkije tenue voor de kleinste fans. In aanloop naar jhet Europees kampioenschap voetbal ook minikits voor kinderen vanaf 3 maanden. Daarnaast krijgen we ook weer de Turkije thuisshirt vrouwen. Een prachtig Nike artikel voor de echt Turkije fans. Shop vandaag nog het prachtige Nike Turkije shirt thuis kids 2021-2022 of het Turkije shirt uit kids 2018-2019.

  • Turks voetbal
  • Voetballand: Turkije
  • Kledingmerk: Nike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *