Nike Vitesse Arnhem Thuisshirt 2022-2023

nike vitesse arnhem thuisshirt 2022-2023Het Nike Vitesse Arnhem thuisshirt 2022-2023 is weer beschikbaar. Je kunt deze bedrukken en is nu ontworpen door Nike. De nieuwste voetbalshirts altijd te verkrijgen in onze voetbalshop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Nike dri-Fit technologie
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Vitesse Fanshop: Vitesse shirt

Deze is zoals je kunt zien op de afbeelding niet heel veel anders dan de afgelopen seizoenen in de Eredivisie. Bekijk ook het Nike Vitesse Arnhem uitshirt 2022-2023. Soms heeft deze vooral de zwarte accenten en dan minder gele accenten. Een thuisshirt is er voor jong en oud. De V-nek is inmiddels vervangen voor een mooie hals. Wanneer we op de voorkant kijken dan zien we het Nike logo in het wit op de rechterborst en het bekende Vitesse Arnhem logo op de linkerborst.

Een Vitesse shirt met sponsor Voetbalshop.nl aan de achterkant.

Deze is ontworpen in samenspraak met Nike. Hierdoor weet je dus altijd zeker dat je kwaliteit aanschaft. Daarnaast is het Nike shirt 2022/23 gemaakt met de Dri-FIT technologie. Dit betekent dat wanneer je transpireert, het vocht naar de buitenste lagen van het materiaal wordt afgevoerd. Deze blijft dus droog aanvoelen. Een prachtig voetbalshirt voor het nieuwe Eredivisie seizoen. Wil je een voetbalshirt bedrukken? Uiteraard kan je favoriete naam en nummer weer achterop worden bedrukt. Ga ook eens langs het Nike Vitesse shirt thuis kinderen 2022-23.

Nike Vitesse Arnhem Thuisshirt 2022-2023

Het Vitesse Arnhem shirt 2022/23 zal in de Eredivisie en KNVB beker weer pronken tijdens alle thuiswedstrijden in de Gelredome. Coach zal en ook voor dit jaar weer alles aan proberen te doen op zo hoog mogelijk te eindigen. Het leuke is dat de grote rivaal NEC weer zal zorgen voor beladen wedstrijden maar niet in de Eredivisie. Vooral de smaakmakers van de club zullen het nieuwe Vitesse Arnhem shirt gaan promoten. Voorgaande sponsors: Truphone & Droomparken zijn op de achtergrond, nu is het Etoro. De smaakmakers zijn Kashia, Qazaishvili, Doekhi, Openda en Room zijn allemaal verdwenen. Nieuwelingen verwachten we wel maar werkt Vitesse nog samen met Chelsea? We kijken weer reikhalzend uit als de Eredivisie weer van start gaat.

  • Club: Vitesse Arnhem
  • Stadion: Gelredome
  • Kleuren: geel / zwart
  • Hoofdsponsor: Etoro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *