Nike Vitesse Blauw Uitshirt Kids 2022-2023

nike vitesse blauw uitshirt kids 2022-2023Koop hier het Nike Vitesse blauw uitshirt kids 2022-2023. Je kunt voor senioren het Nike Vitesse Arnhem uitshirt 2022-2023 bestellen. Een thuisshirt met geel-zwarte strepen en het uitshirt nu in het donkerblauw. In de fanshop ook trainingskleding en meer.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kinderen en volwassenen
  • Nike Dri-Fit voetbalkleding

Wens je het gloednieuwe voetbaltenue van Vitesse Arnhem? Als je naar Voetbalshop.nl gaat vind je ook het voetbalbroekje en voetbalkousen. Je kunt nog een tal van andere kleding bestellen. Denk aan de trainingspakken en meer kleding.

Welke spelers zie jij graag als transfers binnenkomen voor het seizoen 2022/2023?

Supporters zullen nu nog eerder de wedstrijdshirts van Vitesse Arnhem kopen. De c;lub zal naast de Eredivisie ook in de KNVB beker spelen. Het blauwe voetbalshirt zal weliswaar te zien zijn buiten de GelreDome. Toch is ook deze altijd vrij populair. Nikolai Baden Frederiksen, Wittek en Bero zijn de sterhouders uit het team. We hopen dat verder alle spelers behouden blijven.

Nike Vitesse Blauw Uitshirt Kids 2022-2023

Vitesse-supporters staan altijd klaar voor de geweldige club uit Arnhem. We zijn benieuwd naar de wedstrijd in GelreDome en daarbuiten. Je hebt misschien de nieuwe kledingsponsor al gezien. Nike op de linkerkant en heet Vitesse logo op de rechterborst. Geweldige voetbalkleding voor junioren, kinderen, vrouwen en heren. We kunnen wel zeggen dat het wederom een geweldig shirt betreft. Wat vind jij van het Vitesse shirt uit junior?

  • Hieronder een kleine sfeerimpressie van de heerlijke club uit Arnhem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *