Nike Vitesse Shirt Thuis Kinderen 2022-23

nike vitesse shirt thuis kinderen 2022-23Hier het Nike Vitesse shirt thuis kinderen 2022-23 kopen. De nieuwste Vitesse Arnhem voetbalshirts in de fanshop. Bekijk in onze voetbalshop ook de nieuwste uitshirts en thuisshirts van de Eredivisie. Je gaat deze zien in de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League wedstrijden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Club: Vitesse Arnhem
  • In: kids, vrouwen, junior en senior

Vitesse thuisshirt kids 2022/23 heeft een geweldig design. Shop het shirt via Bovenstaande button. Ga ook voor het Nike Vitesse Arnhem thuisshirt 2022-2023. Je kunt deze al morgen in huis hebben. Een Nike ontwerp maakt het shirt wel af.

Het voetbalshirt is ontworpen door Nike en in het midden staat hoofdsponsor Etoro.

Gelredome in Arnhem zal het toneel zijn voor het voetbalshirt. De thuiswedstrijden zijn altijd beladen en de sfeer is geweldig. Macron deed sinds 2014-2015 de voetbalkleding. Nu is het Nike die de voetbalshirts en kleding ontwerpt. Deze is beschikbaar in 128, 140, 152, 164, 176 en XS. De zwarte en gele banen zijn het kenmerk van het voetbalshirt. Sinds 1900 zijn de clubkleuren zwart en geel.

Nike Vitesse Shirt Thuis Kinderen 2022-23

Als je kijkt naar het Vitesse voetbalshirt zwart/geel met nu een klassieke kraag. Voor de tweede keer spelen de Arnhemmers Europees voetbal. De eerste keer in het seizoen 1998-1999. Voetbalshirts, wedstrijdkleding, voetbal trainingspakken en t-shirt te verkrijgen bij onze aanbieders. Een Vitesse shirt met naam en nummer laten bedrukken? Je kunt deze ook krijgen met eigen naam en nummer? Het is allemaal mogelijk met deze.

  • Voetbalclub: Vitesse Arnhem
  • Stadion: Gelredome
  • Kleuren: geel / zwart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *